Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj arapski svijet skroz poludio...
nisu nikad ni bili normalni.
Ironicno da krscani zugaju bilo koju drugu religiju
Nije ni ćudo što je ovaj narod podivljao. Decenijama su trpjeli torturu režima.
ako treba šta srušit i razvalit , ova bagra je bez premca ..... e imam u planu renoviranje stana , treba srušit par zidova , pa kontam niko to neće bolje odradit od njih :)
ovakav isti planira fahrudin radocinc i njegovi komadanti srbadija uvesti za sve koje nose muslimansko ime i koji poste ramazan
jah
srpska manjača 2
ovaj ISIL je zlo ali "Smrt, mučenje, horor i ludilo " me asocira i na druge zatvore u "mnoooooogo demokratskim zemljama" koje sire "miiiiir" i donose "blagostanje"........ovo je sve "infam"
Steta, bio bi dobar za nase politicare
A sta su uradili kad je irak bombardovan,sravnili su sve sa zemljom sve znamenitosti,a nesto se i zaplijenilo,da ne kazem ukralo :) ista stvar je sa libijom,gdje su silne poluge i ko zna sta sve ne, zavrsile u fort knoxu..
akoim je zao zatvora sto neostase u njemu
Eto uradiše i nešto korisno.
Haman da ovi ruše sve, bez obzira da li je to historijski objekat, zatvor, crkva, dzamija, sinagoga, vila, šator. Ostavljaju samo stambene zgrade. Ovo nisu vjerski fanatici, ovo su komunisti.
Ko je započeo, a ko završio rušenje džamije na Skenderiji?
Više su te učili o Nemanjićima u Sarajevu nego o Skender paši koji na mjestu današnje Skenderije sagradi džamiju i njeno rušenje dovršiše komunisti. Jesu to sve napravili, ali ne komunisti nego radnici koji su radili kao i njemački ili norveški, ali im pojam bio fićo, a Jugo 45 spejšatl.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pusti luđake... I jedne i druge
Konacno i jedno dobro djelo zloglasnog ISIL respekt
bolje da su sebe zatvorili u isti taj zatvor
Ne do mi Bog da nesto lanem na vlast...Mogli bi oni napraviti nesto poput ovog zatvora,pa umjesto da slavimo zenske bluze,jesti cemo bljuvotine sa poda kakve ćuze...