Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovi svaki napad u svijetu sebi prepisavaju, koja propaganda. Mozda su odgovorni i za prdeze moje punice :)
Baš me interesuje koliko trba biti glup pa povjerovati u vijest da ovi nesretnici pod nazivom isil mogu djelovati bilo gdje osim u pustinjskim djelovima Iraka i Sirije, ista šuplja ko za potrošenu priču o al kaidi.
Bosnjak se "opremi" u Madrasi i dobije zadatak da ode u Siriju da ubija djecu .Bosnjak se "opremi " u madrasi i dobije zadatak da ode u Vladivostok da pobije djecu...gde je razlika i gde je teskoca ...bilo koje vrste
Ako se iko sjeca mog komentara vezanog za napad na Pakistan i pad dolara, znat ce o cemu sam govorio! Ovo je zvanicno uvlacenje Pakistana u rat, ne bilo kakav rat nego NUKLEARNI! Zivi bili pa vidjeli ;)
ja preuziman odgovornost za napad na frižider ;))