Komentari (255)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Donald Trump je upravo dobio izbore.
mozda se on i krije iza ovoga? ptice znaju kakva je sva tu igra, ne samo u SAD-u, nego u Siriji i su svijetu. Ko sve vuce konce ispod tepiha....
@U.R.Stew.Peed. opet teorija zavjere, pa dokle pobogu... :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bosnjaci kao muslimani treba prvi da kazu "IDIL je teroristicka organizacija koja nema veze sa islamom i koristi islam kao opravdanje" sto i jeste... Ovako, trazenjem konstantnog krivca i branjenjem tog IDIL-a stice se drugaciji utisak. Svi su protiv muslimana, bla bla truc... Vi treba prvi da budete uz njih protiv tih "muslimana", a ne da se osjecate prozvanim. Smjesno.
samo si glup, malo je rec'.. debilu, IDIL nisu muslimani.. iako se tako predstavljaju..
Pa dragi Mickey ISIS ne postoji !!!
U americi ga iznerviralo sto se dva muskarca ljube? Mogao se komotno apakovati i otici u iran ilj saudiju da to ne gleda i uziva u carima serijetskog zivota
Baš čudno da nikad nema video snimka ISIL-ovaca. Al-Kaida je barem imala nekakve snimke, a danas se CIA više ne trudi toliko kao prije, da naprave video i press konferenciju u ime ISIL-a. Valjda ekonomska kriza i njih zahvatila?
hebali vas isili idili i neznam kolko ih ima vise..
na zalost ISLAM JE HOMOFOBICNA IDIOLOGIJA. i na zalost mislim da mnogim muslimanima nije ovo nesta toliko bitno niti lose..
na zalost, debilu, islam nije ideologija nego vjera ili ti ga religija, a koja religija nije homofobicna? ne opravdavam nikakvo ubijanje ljudi bilo to pederi, crnci, muslimani, jevreji, katolici ili sta vec... i nazalost mislim da si podobra budala
Trump ce vam hebat majke pederi ! Stop PC bullshit !
trump ce pedere jebati? ha?
ma ja, ISIL je za sve, jašta. Pa dušmani jedni, i štakori vidu kolko lažete.
Upravo sam se posro dobro, isil preuzeo odgovornosti!
procitaj dobro sta si napisao...
Idil izgleda nije nacisto s pederima
Ameri se rijesili gamadi na pametan nacin.
Dobro što ih ne nazivate "takozvani Islamska Država" kao što ih nazivaju na zapadnim medijama da nebi muslimanima "vrijeđali"
bosnjookinje hocemo stavljati zastave orlanda ili dugine boje na fb...teladi glupa
:* @Lostframe
hahah nisam to pomislio vjeruj mi nemam razloga da lazem nego mrsko mi se naklapati :D@Lostframe
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Preuzimaju odgovornost i kad nisu krivi samo da bi ih se vise bojali
Ja sad da se dignem u vazduh i ubijem 20 ljudi, IDIL bi jedva docekao da preuzme odgovornost tako da ovo ne cudi nimalo.
Nosi se svijete u 5 vraziji materni. Sve je sazrelo za sudnji dan.