Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ona govna kozoyebska što se dole k'o fol bore, samo u najlon vrećama primat nazad ...!!! Jeb'o ih njihov Al Bagdadi ...! ! !
čekaj, 300 militanata drži pola godine u svojim rukama grad udaljen 90 kilometara od Bagdada? Jel ih stid priznati ovo?
@Sveti.Juraj kakvo ti je to poređenje svega ti?
@A1fa Što kakvo je poređenje ? Čovjek je uporedio dvije sitacije ratne taktike i strategije.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nisu to iračke snage nego šiitske snage,a to je velika razlika!
Da je to istina nebi to prvo Klix objavio već advance.hr i drugi sijitski portali
Stvari u tome jeste da gdje god se istjeraju fanatici iz IDIL-a, zatim dodju fanatici iz Sijskog kraja Iraka da istjeraju ono malo Sunitskih civila koji su ostali. To se desilo u Tikritu, nakon pada tog grada, Sijske milicije a ne Iracka vojska je imala glavnu rijeci i izveli su masovna ubistva nad Sunitima, optuzujuci svakog Sunita koji je imao izmedju 16-45 godina da je Idilovac. Bolje bi bilo da su Kurdi ti koji oslobadjaju gradove, a ne Sijska verzija IDIL-a. Zbog toga je se IDIL i pojavio.
Udri majku im vehabijsku sve u jednu rupu pa ih okupati solnom kiselinom da se klice nemore da vrati
Ih što če se brico slomit od posla....
Sta mu uradise od zemlje.... Sada se Saddam Husein prevrce u mezaru....
serbian chetniks-isis---------http://imgur.com/hSBlPu8
I sad neko u SARAJEVU nije proglasio VANREDNO STANJE ?? Jesu doduše u KLIXU rekli ako izađeš napolje da padaš u nesvijest od zagađensoti, da djeca ne bi smjela u škole, Sztra vjerovatno neće radit radi zagađensoti ni javni prevoz, a neće niko ni radit osim domova zdreavlja i Sebijine bolnice !
Sve ove nase vehabije treba poslat u Siriju pa nek ih Kurdi i Rusi poderu