Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Licna karta bez slike! jesi ovo Ti- ma Ja sam
Oplakah :))))))))))))))))))))))))
Ponosan sam sa činjenicom da je islam prvi ukinuo robovlasništvo, i roba crnca proglasio za prvog imama u Medini! Ovi divljaci koji se nazivaju islamistima ponovo uvode robovlasništvo i prodaju maloljetnu djecu ko na stočnoj pijaci! Uzas!
Jesu li CIPSove?
nek uvedu i vozačke da mogu počet CIPS naplaćivat :)
Ovo da ih lakse mogu zaboraviti u automobilima
jel zena na salteru i trebal cips ?
Idil nudi clanske za Premier kladionicu
lične bolje nego naše bosanske,nema ćirilice,al nisu napisali i šta piše na karti:ko nanese štetu nosiocu ovog dokumenta pokrenućemo vojsku protiv njega,a o ovome su mediji pisali ima mjesec dana,ovaj klix kasni puno
Logicno. Kupili su i administraciju i politicare u Raqqu, dosta su ulozene pare. Sve je organizirano. Sta reci osim sto nemamo dovoljno informacija i da jedini informacije koje nam dolaze su filtrirane i oprane sa sve strane. Zaista se ne zna ni ko pije ni ko placa.
Jedine informacije*
...a potpis metnuše svi umakajući prst u tintu!