Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
yebem ga u bradu da ga yebem :-)
Koliko moraš biti očajan i glup da podržavaš i pratiš ovog babuna.
Svaka čast brate naš! Imaš podršku nas selafija iz bosne i europe. Sve nevjernike treba na križeve nabiti i ruke i noge im iščupat da uvide snagu i moć Milostivog Allaha! Protiv volje allahove niko se ne može boriti niti protiv uzvišenih šerijatskih pravila. Svi ćemo mi jednog dana biti ISIL, velika islamska država i na planeti neće biti ćafira nego će vladati muslimani. Planeta će biti naša, islamska!
Joj ovih amerikanaca, kakve li sve likove neće izmisliti i poslati tamo da kuhaju. Obavezno su ovi najgori prije bili na zapadu neko vrijeme!!!
Čuj, amputira !? Zar vi još ne znate da samo hirurg amputira. A ovaj mi vise liči na otpadnika.
Hajde ba nemojte nas više tim temama zamarati. Pričajte nam o obespravljenim radnicima i ko pustoši ovu zemlju. Kakvi ste vi ba novinari. Trebate svaki dan ići za tim ljudima i zviždati za njima, šta čekate?! Ma i vi ste ba kao ovi političari.. svi ste vi isti... Ko papagaji ponavljate za svjetskim medijima šta se kaže... de nešto sami skontajte...
Ne vjerujte medijima. Pošto svašta objavljuju, ne znaš na čijoj su strani. Kada se bolje sagleda uvijek su na strani Amera. Madiji su puni laži. Asadov režim mnogi žele srušiti, Amerika ga je i postavila, ali kad je ISIL u pitanju oni su teroristi. Ne branim ih, ni njihove metode ratovanja. Treba biti objektivan i posmatrati krupniju sliku.
ISIL kao cetnici, ovi islam ne znaju ... islam je mir, ne rat, kao i sve religije,,, pravoslavlje nije da se cini zlocin, katolicanstvo isto, ljudi su zli i sa religijom ubijaju i blate religiju
Milijarde dolara,fb profili,twiter,tojote,naftne busotine i sve uredno funkcionise :) kad pomislis da su smislili nesto novo i neupadljivo,oni sebe demantuju :) you know what i mean..
j....m im m...r bradatu i ovima i onima !!!!
Od kada je svijeta i vijeka, u svako vrijeme i na svim prostorima uvijek je bilo sadista, nasilnika, budala i manipulatora... ali samo ovi danasnji imaju medijsku promociju, ne bi li se multiplicirali, valjda?
Jos jedna reklama za US Army. Islamic infantry division :-)
Kako mi braca lupaju minuse, reklo bi se da sam rekao nesto netacno. Mozda nije dovoljno sto su ih trenirali i naoruzali da bi ih svrstali u US Army. Evo ispravljam se. Pridruzeni clan :-) Kandidati za clanstvo u americkoj vojsci. Zato se tako vrijedno dokazuju svaki dan.
Napasce ih kad dodje vrijeme. Za sada su na istoj strani. Sve ima rok trajanja pa tako i americki saveznici.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sta je ovo koji qrac , promocija orki na klixu ?
Alah ga nagradio
Vidi se po faci da je učen neki tip . . . Džubre ...! ! ! !
Mali debeli... mora da su ga u skoli zlostavljali pa se poceo druziti s oruzjem, na sake ga nema nigdje :)
cudna stvar po medijima 2-3 dana nema vjesti o ISIL-u i odjednom BUM ne kazem to sto ih podrzavam al jest to cudno i ova vjest je kao u nedostatku neke vece vjesti pa haj da ih podsjetimo
Vijesti o ISIL-u na portalu klix imaju rezervirano mjesto, to je donji lijevi ćošak pa se vijesti naprasno nađe na naslovnici.Čudno je da od 30.000 uniformiranih četnika (RČP) nikad nismo (na klixu) vidjeli njihove parade u Srebrenici, Ozrenu,Prijedoru (skoro svake nedjelje) itd, Brčkom (gdje su najbrojiniji i najjači ipak je tu spoj na koridoru).
uopste nije to onako kako se prikazuje neko nas mulja i to zestoko il su nas vec smuljali a prave neki drugi plan postoji kao ikarta naredne buduce islamske drzave ma daj molim ko to moze po.....