Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S razlogom je nosio masku :-)
Sta? I gdje si ti ovih dana? Navikao sam kad otvorim Klix da vidim bar 60 tvojih notifikacija, a onda odjednom nestala.
Nikako mi nije jasno kako moze da bude musliman a predstavlja se kao jihadin john kolko ja znam john je englesko ime
postoji mogućnost da je živ, nema dokaza da je poginuo
zna li iko koji je to portal IDIL-a? zanima me gdje nalaze ove stvari.
na twitteru, al im stalno brišu profile npr twitter.com/ramiallolah.. a inače objavljuju sve što mediji ne objavljuju, tipa da su ovo gore obični špijuni CIAe a ne neki novinari lol
@JEBISDP meni ovaj djeluje kao neki reporter slobodnjak
skinuo masku, opet mu se ne vidi faca
i čemu ovo, thebestof?
sta ovi kad im nekog ubicu roknu objavljuju mu slike,kao treba da ga upamte buduce generacije,ja bagre braco mila
joj da mi ga je obrijat
Sad ko biva plase nas slikama rahmetlija? :))) Veca je sansa da ce vas.ove godine grom ubit.nego ovi buhavci..tako da zavalite se i uzivajte..
@god Free gadjaju..a jeli svaki dan pricas o njima i citas u vijestima? Previse paznje posvecujemo ovim spodobama..medijima treba konstantna tema ..napetost..gledanost.. a ustvari nista..200-300 poginulih u teroristickim napadima godisnje..gripa ce ove godine ubit bar 10000
@god Free ti hoces da svedes to na pitanje morala..ja samo kazem da statisticki..taj poluzivi komad dnk je opasniji od ovih kozojeba..i ne sekiraj se..statisticki gledano..sanse su ti 0% da ce ti ovi debili doci u kucu i odsjeci glavui pri tom koristi zenu kao seksualnu napravu..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kako ću nać' taj portal IDIL-a
levat
...sad se druži sa bozonima.