Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj i ovi mediji pomalo razotkrivaju cije je IDIL zapravo maslo ... poceli goli bosi ... dobili toyotinih djipova ko u prici ... dobili najsavremenije oruzje ... a sad hakuju stranice sirom svijeta .... pa sta su oni ? vukovi wall street-a ?
Ovaj IDIL može imati samo heklere a ne hakere.
Ovi ti mutiraju u klasicnu Buku. Nema sta supermeni, koji sa kalasnjikovom I nekoliko prastarih tenkova osvajaju milionske gradove, a evo polako I internet. Whauuu. Kako to da su tipovi odjednom postali mocni kao npr. Rusija i Kina
Mala ispravka, tenkovi im nisu prastari nego najnovi izraelski tenkovi pa ti vidi ko su.
Zar to oni divljaci znaju uraditi...samo slijep ne vidi ko su oni!?
Cini mi se da se neko zajebava :)::)
Dobra taktika zastrasivanja naroda
Bit če kakav simpatizer se poigrava.