Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je ide to ludilo prema kraju...svi su malo oprali pare i zaradili na nafti...do drugog puta
Da, dobro je da je ludilo pri kraju. Bombasi samoubice, usamljeni vukovi i razne vrste terorista u Evropi takodje ce izgubiti presudan motiv za akciju onog trenutka kada ISIL dozivi potpuni slom. I eto ga, samo sto nije. Ni jedna koljacka ideologija nije dobila rat, nikada, pa nije mogao ISIL.
TAJ ISIL JE MOGAO NESTATI I PRIJE NEGO STO JE STVOREN ALI POZNATI IGRACI TO NISU DOZVOLILI.
Pa ja, glupe zatucane bradonje posalju odakle su dosli,a komanda koja je to organizovala Britanci i Ameri vracaju se kuci...puuu..
nestaće, ali samo ako im bude ćejf, da nestanu
prdnuli u fenjer
tesko da ce se rjesit problem na podrucju, posle "islamske" drzave ce traziti drzavu za kurda.
Stacem onda?
Onda će ih prebaciti na drugu lokaciju. Ionako ih nema puno pa i neće im biti veliki problem, a trebaju im da prave i dalje probleme. Nije teško pretpostaviti čije su oni čedo. Nemaju oni nikakve veze sa islamskom državom osim manjih grupica koje su povjerovale da je to halifat i bez veze glave izgubili, a mnogi se vratili kućama kada su vidjeli za šta ginu.
I onda kada ocistite te uzasne idilovce onda cete se poceti krviti izmedju sebe... vec vidjeno milijardu puta u historiji a mi se ljudi samo ponavljamo i navijamo...
Ili za nekoliko godina ili nikad,teško će to da ide
maoca na aparatima
halal nestajanje, kakav koperfild