Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj odali poštu poginulim ;)
Vojnika kojeg ce americke vlasti pustit da normalno zivi pod drugim identitetom a lafo ce biti u zatvoru..tako se to radi
lijepo od vas i od ostalih medija sto nas svaki dan izvjestavate o ovoj nesreci i konacno i o identifikaciji z.rt.ava. vjerujem da cete nas u sljedecih par dana upoznati i pojedinacno sa svakom zr.tvo.m i najdirljivijim trenucima njihovog zivota...eh,sada, jedno pitanje za vas,a i ostale medije - da li su zr.tve ma.sak.ra u afganistanu,takodjer vecinom djeca, kojeg je/su izveo/li \"poludjeli americki vojnik/ci\" ikada identificirane?!da li te zr.tv.e zasluzuju medijsku paznju,osim sturog izvjestaja, i da li su te zrtve nesto manje vrijedne,manje ljudska bica, pa o njima nije potrbebno svakodnevno postavljati po par najnovijih saznanja?!...meni je zao ove djece,ali ta djeca su barem zivjela jednim normalnim zivotom,dok su afganistanska djeca odrastala pod okupacijom,nenormalnim zivotnim uvjetima,prezivljavajuci sve i svasta,da bi na kraju bila uredno,u svojim kucama,izm.asak.rira.na od strane \"pomahnitalog/ih\" americkog/ih vojnika.zar oni nisu vrijedni medijske paznje?