Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a to što bend uopšte ne svira heavy metal, to ništa
Sa moralnog aspekta mi je žao ljudi, saučešće iskreno porodicama. Sa političkog aspekta me zaboli kita. Nikad neću zaboraviti kada je Mitterand 1992 došao u Sarajevo i rekao "Don't dream dreams, that Europe is going to solve your problems", eto, zato vam i ja kažem: Don't dream dreams da mene zaboli qrac za vama.
Bravo Hamo@ vidi se da si razuman i skonto svrhu dok drugi Bosanci pale svijece ispred ambasada i gaze svoje JA,...
samo da se zna: Franziskoo je sin jedne prostitutke koja se kara za dopunu od 5 KM, nije on kriv .. valjalo je nekako prezivjeti hihihihihihihihihi
Ljudi smo, ali najveća sranja.
Francuski elektronski medij - KLIX :)
A ti brate na vijesti ummeta ako ti smeta.