Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad nisam razumio koliko ustvari ti moras biti poremecen da fizicki povrijedis apsolutno nevine ljude. Terorizam je zlo danasnjice, kao i religije koje su dobrim dijelom i zasluzne za terorizam.
@HerrcegBosnaPonosna Ili mozda u neki kamenjar, kao sto je HerceBosna .. Zato vas i ima 13.654 ukupno u BiH .. Respektabilna sila.... Prosto se naježim
Klix komentari obiluju chetnicima i ustashama, strahota za procitati koliko je ovih Tramp-ovaca
@_Hodi_ Ma bubuljicavi debili, zive negdje po sumama i kamenjarima, nemaju za kifle pa svoje frustracije sto su ruzni i debeli, a ne smiju izaci da ih kakva zvjer ne pojede... Onda sjedu na Klix i pogane ga svojim prisustvom...
Nino Belov.Hebemo ti mater cetnicku svi redom
Čudi me to od Abdul Razak Ali Artana i nije mi jasno kako ta zajednica ne može shvatiti da sa ovakvim potezima samo navlače bijes na Muslimane i da ne dobivaju ništa osim 5 minuta slave.
a kojih 5 minuta slave dobije uopste? ko ovo slavi?
Klasna borba u americije davno počela.
Prije izvjesnog vremena ista borba se vodila protiv crnaca a sada su muslimani na meti.
@sarajevowinter Skreće se pažnja sa pravog problema, borba siromašnih građana protiv kapitalističke oligarhije.
gledaj ti imena teroristickog
Pretpostavljam inside job, isprali mu dobro mozak pa ga pustili na pašu, napravili dobar scenarij i dali mu pušku u ruke. Jednostavno nekako sve povezano, dodatan motiv Trumpu da istjera muslimane.
ma providno sine ko flis papir.izgovor za represiju.
Al Shabab na aparatima..
I onda kada Trump kaže da muslimane ne treba primati, neko se ljuti. I ove Muslimane iz BIh treba spriječiti da idu u Republiku Srpsku.
somalijce u pakšuistan
Cim su mu saznali ime, krivicno djelo je postalo teroristicki napad.
sto bi radili svoj posao kad je danas za svaku sitnicu dovoljno da budes musliman i odmah si kriv,nikad policiji nije bilo lakse raditi svoj usrani posao