Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da... I u Iraku su postojali \"dokazi\"... U Afganistanu su također postojali \"dokazi\" da su tamošnji pećinski ljudi bili u stanju upravljati avionima i usmjeriti ih u tornjeve Svjetskog trgovačkog centra. Sve dokaz do dokaza... Mamicu vam je**m agresorsku.
Ja imam dokaz da u Bosni ima osiromašenog uranijuma, otac mi je umro od njega. A u Sarajevu Gradu bio kad je NATO bombardirao, ne na Palama.
Plutonij ima veliku prednost jer ga je moguće lakše izdvajati (hemijskim a ne fizikalnim procesima), ali međutim, mnogo je i otrovniji, a osim toga, kao konačni proizvod nema stabilne konture kao većina čvrstih tijela... i zar stvarno u svijetu ima toloko budala koje vjeruju da od 40 miliona Iranaca to niko ne zna ?
sve sami experti... treba vam svima usta razvalit i prste odrezat ! da nemozete s.r.a.t po portalima
NIJE IRANCIMA NUŽNO POTREBAN OBOGAĆENI URANIJ, JER BEZ PROBLEMA MOGU KORISTITI I OBIČNI (PRIRODNI) URANIJ ZA NASTAVAK PROIZVODNJE POMOĆU PLUTONIJA.
To je ono sto zele,da pricate i svadjate se ko je siit,a ko sunit...umjesto da se fokusirate na neprijatelje,vi udarate jedni po drugima :) E bravo
dakle vrata pakla su se sirom otvorila @max pripazi da ti ne odsjeku njeznika dok budu uvodili demokratiju u iran
hahahaaaaaaaa-jes im dokaz. pa i mene onda mogu optužiti za silovanje jer posjedujem onu stvar............glupi su ko k...
Nesretni katolik, u s t a s a @ampak je podvojena licnost i ovdje se predstavlja pod vise imena, pokusavajuci siriti toboznju mrznju izmedju muslimana, a za sve je kriv okrutni fratar iz Brestovskog koji mu je ponovo poceo uskracivati ljubav.
Ampak, pravoslavci jos nisu naplatili Jasenovac, a mogli bi do Kiseljaka navratiti i protestanti da izmire racune za visevjekovni teror koji im i dalje cinite.
LOL Ima li i ajatolah-pedofiI profil na Facebooku?
Kako si samo glup, u Iranu ima i Facebook i sve ostalo, jedina razlika što su oni pošteni pa priznaju da nadgledaju sve, a zapad petlja i laže.
I?
Islam je u Bosnu došao mnogo prije Turaka a ti ko Srbin, \'Bosna je hanefijska il ničija\'.
Jesu to u Perziji dopustili pristup Internetu?
Šije su konza, zadrti hanefijo,nisu sluge i poltroni kao vi.
Nije. Šiita ima ali zanemariv broj. Za sada. A, čini mi se da ti Bošnjake, posebno muslimane, nešto i ne gotiviš pa mislim da baš i nisi objektivan. Jesam li u pravu?