Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa nek probaju, samo sto muslimana nije ko zidova 6 miliona nego 2 milijarde:)) a vas miseve skutorske ce ostaviti za desert...ovome idiotu i pedofilu vildersu sigurno neki marokanac gore kara zenu, mrsh bagro
al zato u srcu evrope ima jedna mala zemlja sa 1200 minareta, crknite krstasi
ma ljubomorni, crkve im zvrje prazne, niko u njih i ne ulazi, ko neki mrtvacki muzeji, ulaze u nih sa sendvicima i ruksacima.....a islam je mlad i sve jaci, dzamije prepune, normalno najljepsa vjera, i naravno sve se vise evropljana okrece islamu pa ih strah, dzaba za dvije tri decenije muslimana ce biti koliko i kjafira u evropi ....katolicka vjera je postala pedofilska, pravoslavnu sizmaticku, divlju niko vise i ne spominje....evropom ustvari vladaju zidovi, svaka im cast, oni drze sve.....dzaba im svima, evropa postaje sve vise muslimanska, ova saka jada nasih nevjernika sto skrabaju, bolje bi im bilo da se so prije dok su jos mladji okrenu islamu i prozive malo zivota u alahovoj ljubavi.....inace ih ceka teski dzehenem:)
ooooooooooooooo vlascici mali prascici vi imate sat a mi vrijeme,jos malo pa ce te svi pusiti tursku kitu,zivi bili pa vidjeli, hajd u zdravlje svima......
@123 problem muslimana u Svicarskoj ili Europi ce se rijesit ko i problem Zidova, Europljani ne trpe ugrozavanje sebe i svojih prava
Ovakvi potezi Holandske, Švajcarske i ko zna koja će slijedeća \"demokratska\" država biti, ukazuju na njihovu netrpeljivost prema islamu, i pobija njihove argumente o pravima ljudi na slobodu njihvog kulturnog, intelektualnog i vjerskog izražavanja. Ako im sada smetaju minareti, pa šta će biti kad im se mesdžid napravi u vladi. Neka rade šta god hoće, ali ne i dokle hoće. Islam nije u minaretima, islam je u srcima muslimana, a to nikako ne mogu srušiti.
Odakle ti to da se cuo oduvjek? Kako definiras \"oduvjek\"? Kod nas u EU se ne cuje NIGDJE niti ce. Kod vas mozda oce, ali vi ste ionako guzno crijevo, koga briga.
Koliko samo C-etnika i U-stasa cita ovaj sa-x, da nije za povjerovat , glupaci jedni zar nemate ni foruma, pa morate dolaziti na nas....FU-CK OFF!!!
Koliko samo C-etnika i U-stasa cita ovaj sa-x, da nije za povjerovat , glupaci jedni zar nemate ni foruma, pa morate dolaziti na nas....FU-CK OFF!!!
Svi ste jadni. Ezan ce se uvijek cuti kao sto se uvijek i cuo. Nije ga sprijecio covjek, stranka pa ni rat. Pa nemojte misliti da cete i vi. A okrenite se malo oko sebe. Svaki dan po jedna nova dzamija. Ezan je nesto sto cete slusati 5 puta dnevno do kraja zivota, a poslije...heheheh.
ćafiri svi do jednog
Evropa se stoljecima uspjesno borila protiv svakog vida fundametalizma i vjerskog fanatizma. Zato je i dan danas najnapreniji dio svijeta i sa zavidnom prosvjetljenoscu i obrazovanoscu. Lako ce i Evropa izici danas sa islamskim fanatizmom, a muslimani ako im je toliko stalo do slobode vjerskog izrazavanja, neka prvo srede situaciju u vlastitim drzavama. Pa tek onda mogu imati obraza prebacivati Evropi. Ovako samo pokazuju svoju dvolicnost i iskrivljenost.
zbog takvih kao ti i zabranjuju
ok, onda i sotonisti imaju pravo na svoj ezan - jel moze? inace je to krsenje prava sotonista!
neki ovdje izgleda zaboravljaju da su i oni evropejci...ili pristaju na ono sto su im dusmani servirali..bravo moroni...cak vidim imamo i jednog koji mrzi bijelce...a koje li je boje on da mi je znati? svakakvih idiJota na ovom dunjaluku..