Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa idi, ko ti brani
"A i jeste mi neka zemlja za poželjeti živjeti." Mislim da iz NAŠE pozicije, ako slučajno pišeš iz Bosne, nemaš pravo ovo govoriti NITI ZA JEDNU JEDINU zemlju na svijetu. Da ne moram tegliti familiju sa sobom, sutra bih se pokupio i Nigeriju, Nepal, Južnu Afriku, Ganu, Cejlon, bilo gdje, BILO GDJE, i odrekao se i ovog pasoša, i prošlosti, i djetinjstva pod granatama i studiranja s neizvjesnošću zaposlenja, i roditelja koji umiru od raka a da ih doktor ne prima na CUM-u, i umiljatih pasa lutalica koji mi zamalo da rastrgaju djevojčicu, a barabe me napadaju što sam ih par tresnuo štapom, i bacanja smeća pod rpozor, i gužve i oznojenih smrdljivih u tramcvaju - bio sam kod rođaka mjesec dana u amsterdamu, i on priča da nije NAJBOLJE, ali MI i ONI smo ne sa dva različita kontinenta, Bosna NE EGZISTIRA u istom univerzumu sa civilizovanim svijetom
Odlicna vijest. Dozivaju se Europljani pameti
Holandija je zemlja narkomana.
A i jeste mi neka zemlja za poželjeti živjeti.
mislim da je ovaj zakon u suprotnosti sa poveljom ujedinjenih nacija o izbjeglicama - ciji je i holandija potpisnik. ne bi me zacudilo da se povuce.
pašće to u Strasbourgu zadnjoj tvrđavi odbrane pred fašizmom
holandjani su pogan nevidjena!
pistite vi mene u Olandiju ilegalno da unidjem, plaćaću vam svake godine 500 ojra bez ikakvijeh problema.....
eto sad, a ja bas konto da odem