Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikako mi neće biti jasno kad neki ovdje Češku nazivaju bijedom. Postoje neki podatci prije drugog svijetskog rata koji pokazuju da je Češka bila visokoindustrijalizirana zemlja, skoro u nivou zemalja Zapadne Europe i da je "dekadencija" njene ekonomije započela pod kontrolom SSSR-a. Danas je Češka i dalje ekonomski i sa standardom najdobrostojeća zemlja od svih bivših zemalja Istočnog Bloka.
Pade EU - napustaju je Cesi....Sad ce sve firme iz Ceske doci u BiH :)
Pa to bi bilo super, eto vam onda babuske Putina..
ova otpad dušmanska i nemere imat državu akamoli bit' u nekakvoj Uniji. Pogana bagra krivovjernićka.
evropa cijela iz dvaesdva dijela :-)))
svi izlaze a mi ulazimo
Dok vam Švabe održavaju privredu na površini nećete vi niđe.
Kad se bijeda prokurchi to je najgore...........pa sta ces kad izadjes iz EU.............opet vas 5toro kupovati jednu kolu na Jadranu ha ha .........ma prchile se za pice .......i ja sam i ganjo po Brachu ha ha
@lik5 Degenu nauci da citas.........ako izadju iz EU bice isto ono sto su bili do 90tih.........znamo i kakva su auta proizvodili
@lik5 Sta ces prijatelju neki nisu nikad nosa promolili dalje od svog dvorista ali zato znaju "gdje stoji saraf sto nebo drzi".
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
karo sam cehinju jednom na moru
@william costigan jr vjerovatno hjmo dublje i sto vise ha ha