Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...PLAĆENICI ZAVRŠE ŠTO BOMBA NIJE...
Cifut +cetnik znak jednakosti,kada ovo citam osjecam se kao da sam u Sarajevu 92-95g.
"Ubijao bih i mogao sam sav jevrejski narod ! Ali sam ostavio broj da bi svijet vidio zasto sam ih ubijao.! -Adolf Hitler-
Hvala Obami, crnačkom psu
fasisti! pokrepali dabogda!
Prenosi Ebu Hurejre r.a. da je Poslanik s.a.v.s. rekao: "Nece doci Sudnji dan dok se medjusobno ne obracunaju Muslimani i Zidovi, pa ce ih muslimani poraziti, tako da ce se Zidovi kriti iza kamenja i drveca, a kamenje i drvece ce govoriti: 0 muslimanu, o Allahov robe, evo Zidova iza mene, dodi i ubij ga; osim garkada (vucji trn), jer je ono zidovsko drvo!" (Muslim)
a jeli to drvece i kamenje metafora za nesto?
NAPLATIT CE SE SVIMA VAMA NA ONOM SVIJETU BAGRO FASISTICKA,HITLER JE NASPRAM VAS BIO HUMANITARAC I DOBROTVOR,A PISAM SE JA NA OVAJ NAKARADNI SVIJET STO SE POKLAPA KO KUJA KAKVA PRED TRENUTNIM GENOCIDOM.SVI POKAZUJU TRENUTNO KO SU I STA SU,OD NAS PIC.KICA STO PISKARAMO PO KLIXU PA NA DALJE. MOLIM DRAGOG ALLAHA DA BUDE UZ PALESTINSKI NAROD,JER SVIJET IM JE OKRENUO LEDJA. NEK VAM JE BOG NA POMOCI BRACO PALESTINCI.NE DAJTE SVOJE !
INTIFADA! IZRAEL-FASISTI!