Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svijet je opet pao na svim ispitima ljudskosti :(
Svijet nikad nije ni imao ljudskosti.
Dešavaju se takve strahote u svijetu, kao i nama ne tako davno, a niko, pa ni mi sami ne možemo ništa uraditi u vezi toga. Očekujem nažalost ovo na svom pragu u budućnosti. Sve je otišlo u 3 p.m.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Muslimani su uvjek spašavali čifute kada su ih kršćani klali i primali ih u svoje zemlje, a evo kako danas to oni vraćaju. Dok su muslimani vladali Jeruzalemom vijekovima, dozvolili su čifutima da tu dolaze, žive i trguju u miru, nikada ni jednom ni dlaka sa glave nije falila. A evo kako oni danas to vraćaju. Smrt svim cionistima.
Svaka ova fotografija para srce iole normalnom čovjeku. Nikakve molitve ovdje ne pomažu. Potrebno je ujediniti islamske zemlje bliskog istoka i žestoko napasti izrael, po mogućnosti sravniti sa zemljom tu prokletu državu i njihov prokleti narod. Neka mi Bog oprosti što ovako pišem, ali ja u ovom trenutku zaista i mislim tako.
Kad tad akobogda ujedinice se Arapi a tada ce Izrael biti samo ruzna proslost
pocrkali u mukama dabogda, cionisti!
Aj barem je neko uz "jadne" Izraelce www.blic.rs/Vesti/Beograd/481851/Protest-podrske-Izraelu-u-Beogradu-Braco-Jevreji-znamo-kako-vam-je
Stici ce vas kazna cionisti.
satanske igre američkog režima... u skorašnjem on-line izdanju "Teheran Times" (na engleskom) opisuje se američki plan destabilizacije šireg regiona bliskog istoka... nisu uspjeli u siriji, ne ide sa iranom, u ukrajini isto ne ide, zato napravili sa naci-vladom koju su oni postavili spin sa putničkim avionom optuživši rusiju.... omladino, pamet u glavu, tek teška vremena dolaze, ništa nacionalizam, tekbiranje i slično! preporučljiva literatura: roman "1984." Georga Orwella, "Životinjska farma"...
jadno dijete.... kolateralna zrtva gomile idiota na vlasti
svijet ne poznaje ljudskost, to je samo hrana za ljude gladne pravde i jednakosti
Hasbunallah we niimel vekil! Inna lillahi we inna ilejhi radziun!
U komsiluku imam komsiju jevreja odo da ga izmlatim
Zidovi cine gore i krvolocnije zlocine nego su nacisti radili
Bosnjaci se okupljaju po koridama i tefericima dok nam opet pred vlastitim nosom spremaju novi rat i raspodjelu Bosne. Bosnjaci otvorite oci, donji smo ako nam mecka zaigra pred vratima
ovo je strašno što se događa, al ovi što traže sad smrt čitavom narodu i koji se pozivaju na hitlera ne razlikuju se sekunde od ovih što ratuju u gazi.
Gdje nam je nas Edo Maajka? Da i njega nisu angazovali.
NIČIJA NIJE DO ZORE SJALA PA NEĆE NI CIONISTIČKA