Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
8000 za pola glave...kolika bi bila plata da nema one cele ?
Prof. Dr nauka iz (P)šišologije, primarius frizer, subspecijalista za Hollandeove šiške, valjalo je završit tolke škole i izlučiti nauku.
A jbet i zamisli ne utrefi mu boku :D hahhahaha
Mislis boju ? haha
@Faleko28 da da boju..do mene je.
nasi su mala maca za ove
...ybg, kad je klijent čupav.
A imao je vala i posla.2-3 podsisavanja godisnje.I legne na kraju godine 96.000€.Golemo bogme.
Piše da je bio zaposlen samo dok je ovaj bio oženjen sa Valerie. Kad je ona otišla, frizer dobio otkaz. Sad da li to znači da su imali aferu ili, logičnije, da je frizer bio zadužen i za frizuru prve dame - teško je reći, ali sigurno nije dobio tolike novce za 3 šišanja. Inače Francuska ima peti po veličini državni budžet u svijetu tako da im se može.