Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blago se ministrima oni imaju para da odmaraju u francuskoj, A MI MORAMO ICI DALJE I DALJE GDJE JE NOC 10 KM I KAFA 0, 50
Pežo polahko propada, uskoro zato dolaze auti iz Kine i Turske.
e ovo je pravi socijalista a nije ko oni lesinarski desnicari
Hahahaha... kad su to Francuzi negdje drugo ljetovali nego u Francuskoj ili nekim prekookeanskim Francuskim otocima? Zvuci malo cudno.
Pored SREBRENICE-7 (sedam) Opcina u Bosnjackoj BiH u kojima se jos treba proglasiti GENOCID nad BOSNJACKIM NARODOM pocinjen od strane petokolonaskih Turskih genocidnoh cigana srba iz GENOCIDNE TVOREVINE,takozvane »RS«: BRATUNAC- FOCA - KLJUC - PRIJEDOR - SANSKI MOST - VLASENICA - ZVORNIK, NEMA U BOSNJACKOJ BOSNI I HERCEGOVINI NIKAKVIH \"BOSANACA\"!ĐABA TURSKOJ CIGANIJI PETOKOLONASIMA GENOCIDNIM SRBIMA-N I K A D SE NECE SAKRITI PRED SVIJETOM POD NEPOSTOJECIM NAZIVOM-\"BOSANAC\"!ZA VIJEKE VIJEKOVA CE OSTATI-BOSANSKI TURSKI CIGANIN-FASISTA SRBIN!! (skriveni komentar)
on baš nije primjer političara. već primjer moralnog čovjeka
Zakon i red,normalna situacija,nema nacionalizma,nema mita i korupcije normalna drzava,ima svasta kao i svagdje,ali uredjenjen sistem sto je naj bitnije...
nasi ce na najskuplja mjest aima se moze se, glavni sponsor ljetovanja glupi narodi bosne
popio sam malo vruce vode da mogu da zvizdim...
za sada ovaj mi je covjek primjer politicara !