Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
\"Njegovo stanje je stabilno, ali kritično“ Je.bo lud zbunjenog...
@AA Da li to znaci da u ostalih 76 % BiH nema fasista ili se to podrazumijeva?
waou bio na skijanju, u nekim bogatim resortima, nemoj evo odoh plakat sto si ti u kriticnom stanju, ja ne znam sto ovakve vijesti uopste stavljate
jel ovo ona što se švrćkala sa šaćirbejom?
Prijatelju, 24 posto \"antifašističkog\" i \"multietniĆkog\" dijela BiH vrvi od fašista, od ovog SDP-ovog portala, pa do Vlade Federacije u kojoj sjede prononsirani fašisti koji u uredima drže biste ratnog zločinca Ante Pavelića.
mabel, ha se sa sacirbeyem ha sa top kriminalcem holandije, vjerovatno se iz ljubavi udala..ko zna ko stoji iza te lavine, ja joj ne bi vjerovao..
cuj holandski princ zar postoji to jos te gluposti pa po cemu je on princ ahahhaha joj koji ste vi idioti na cemu se ljudi bogate
Prije nego sto pisete ovakve gluposti pogledajte malo ko je Mabel Wisse Smit i sta je radila za vrijeme rata i kakve je izjave davala zajedno sa Kandicevom 2007 godine u vezi srbijanskog predsjedavanja Vijecem Europe. Devalvirali ste pojam fasista, tako da vas vise niko i ne uzima za ozbiljno.
Princ Proglupison
jazuk, mason nastradao :)
Jazuk u p.m,plačem,nijeste trebali objavljivati ovu vijest sada :( Pogodilo em to strasno :( Gluho i coravo bilo :((
oladilo fašistu