"Žene ne zatrudne tokom silovanja"
18
Holandski parlamentarac podržava "legitimno silovanje"
Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pokazi mi kcerku da ju ja \"zdrmam\" pa da vidim bil glasao za \"legitimno silovanje\"!!! hostapleru jedan nenormalni!!! pokazite suosjecanje sa svim zrtvama silovanja!!!
kad politicar, jos religiozan, uhvati palamuditi o nauci....sta ti znas o medicini...
Bravo, Joker, Mora da si MD ginekolog, Kave veze ima zadovoljstvo sa zacecem DAMBU I MORONU
Izgleda da su mu mamu silovali pa se on rodio.
Svakakvih budala u politici, izgleda da je ovaj gori od ovih nasih!
@Mrav 1 do 10 Izgleda da si i ti neki bolesnik kao ovaj konzervativac.
@wtf a u tekstu fino pise da je parlementarac vodja male fundamentalisticke kriscanske partije; dva mjesta u parlamentu. i onda su tebi svi holandzani nenormalni? a procitaj drugi clanak vezan za njegovu izjavu digla se tamo citava nacija da ga osudi. eto tako to biva kad covjek nikad ne izviri iz svoje mahale; onda citav svjet gleda crno bijelo. kad jedan cileanac siluje onda su ovakvim proleterima svi cileanci seksualni manijaci. uci bolan da svijet sagledas sire od jednog novinskog clanka.
IZVALI NEKU GLUPOST KOJA VRIJEĐA LJUDSKI ROD I DOSPIJ NA NASLOVNICE!!!!!!!! C.R.K.N.I BIJEDNIČE K.O.J:i SI NASTAO INCESTOM!!!
A tokom genocidnog obruča Slobodana Miloševića, prije nego što sam se zimi grijao sagorijevanjem ljudskog mesa, spaljivao sam mnoge knjige od kojih nije bilo koristi. Mnogo me ugrijala vatra Biblije dok je gorila, a nešto manje me grijao Kur\'an, a najviše me je grijala komunistička propaganda koje sam u to vrijeme imao jedno desetak knjiga. Jesmo li se razumijeli ?
ALI AMA BAŠ SVI IZNAD SE NADUNDULE HOLANĐANIMA FLAUTE!!! MRŠ!!!
Treba njega poslati negdje da ga legitimno siluju, stakor jedan!
zelim mu da pronevjeri neki novac...kao i svaki politicar...pa da zaglavi malo murije....pa da ga kada izađe pitamo sta misli o \"legitimnom silovanju\"
... neznam živjeti bez novca ... ... to znači da sam veoma veoma glup ... ... jer da sam stvarno pametan, znao bih živjeti bez novca i bez luksuza.
Bravo majstore potvrdujem glasam,pa ako ne izgori b0snia pobrinucemo se da od nje napravimo parking ima nacina i eto para glupi bosanac tipo sadakash!!!
... šta ako ne budem imao dovoljno novca za život ?
I kad uzmeš u obzir prosperitet zemlje iz koje dolazi i ovakvu izjaviu javne ličnosti,dobiješ kofuziju u glavi da se počneš pitati pa na kakvom temelju stoji zapadna evropa?Bože dragi brutalnog magarca.
PING 127.0.0.1