Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
14 god? trudna 6 mjeseci? nestala ? No comment.
No comment, after a comment.
Niste pomislili da je mozda ciganka, to je onda vec sasvim normalno u toj zajednici...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A ko smo mi da sudimo necije postupke. Ne znamo nista o slucaju koji se desio, ali zato kritikovati smo spremni !! Razmislite da je i ona necija kcerka, sestra, rodica !!
Bas tako. Otkud ikome pravo da nacoravo sudi i presudjuje, ovdje se radi o djetetu.
@Andy, u taj vakat je to bilo svugdje tako, cisto informativno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A vi ste ovo naravno objavili ne bi li klixovci pomogli u trazenju.... ili mozda da izazovete buru kometara radi toga sto je trudna? Nije li ovo krsenje privatnosti maloljetnog djeteta, i od strane twitera I klixa? Ime, prezime, slika... i trudnoca? Heloou?
Ciganska posla u Holandiji ?
u Islam stateu je
Novi Dzingis Kan zenskog roda
Svaki dan nestane na desetine djece u svijetu. Koja je veza ove nizozemke sa klix portalom?
Ja se ne čudim tome! Vjerujte, ima ih ko u priči koje ostanu trudne i onda se fetusa riješavaju na crno. Dakle neka svaki babo pazi na svoje čeljade.
babo ili baba? :P
A što se nas tiče ovaj slučaj? Zbog lokalnog imena?
Jeli iko pomislio da je trudna mozda zato sto je silovana ?????
Trudna sa 14 god.? bolesno.
joj komentar na ovo klix-u..majke mi svi ste pošteni i pederi u isto vrijeme
Doslo je vrijeme da djeca radjaju djecu, ovo su roditelji krivi, treba kcerka da se *uzi bice moderna majke mi.
Ne može se 'nalaziti' u šestom mjesecu trudnoće nego može samo 'biti u' šestom mjesecu trudnoće. 'Nalaziti se' je odrednica za prostor, a ne vrijeme. Po članu 42. Pravilnika gramatičke policije kažnjavate se sa mandatnom kaznom od 50 KM i dopunskim časovima vikendom.
nalazim da si picajzla
Indignot, u skladu sa Pravilnikom, ovaj put članom 60. Tačka 1. kojim se reguliše suprotstavljanje odredbama i odlukama službenika Gramatičke policije, možeš očekivati čestitku poštom u vidu novčane kazne u iznosu od 150 KM i tromjesečne blokade tastature na svim uređajima koje posjeduješ. (Progledao sam ti kroz prste jer te prvi put vidim, ali da znaš za ubuduće). Idem sad, imam sastanak sa specijalnom Č-Ć jedinicom. Dobili smo neku dojavu da se na drugom članku pojavila velika grupa izgrednika koji namjerno miješaju č i ć da bi podrivali red, mir i pravopisnih poredak.
Gdje si poletila drago dijete,zivot je pred tobom a ti sa 14 godinica odmah u probleme. Skola djeco,prvo skola i diploma pa se onda razmnozavajte kako zelite.
Posao pa se onda razmnožavati. Diploma se ne može jesti.
ove zene cim se rode odmah se karindzaju