Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo kako se iran razracunava sa onima koji protestuju. a neki dan su na sa-x.com desetine komentara napisane kao podrska iranskom imamu i njegovom pozivanju na islamsku revoluciju sirom arapskog svijeta. nadam se da ste svjesni koga podrzavate kada podupirete ahmedinedzada. covjeka koji opovrgava genocid nad jevrejima.....a isti oni koji ga brane ovdje se obruse kada idioti negiraju genocid u srebrenici...ne budite licemjerni
To svercovanje droge je samo nadodato. Gledao sam njemacki dokumentarac kako muce ljude ili njihove porodice kako bi ih prisilili da sami pred kamerama priznaju da su krivi. Nesta slicno kao inkvizicija crkve prije par stoljeca. Samo se jos u Iranu cijene primitivne metode iz 15 stoljeca.
@x-as ti nemas pojma koja je godina u toku i koliko nje je proslo, jel?
\"Ove godine u Iranu je pogubljeno 66 ljudi, u prosjeku dvije osobe dnevno.\" To znaci da je, ako uzmemo dvije osobe dnevno x 365 dana = 730 osoba. Ili 365 dana / 66 osoba dobijemo 5-6 osoba dnevno. Hm, pa sta ste htjeli reci?
znam da je pamet na ovom forumu tesko naci,a li zar ste svi slijepi? Zar niko ne vidi farsu u izjavi: \"...obješena je danas u Iranu zbog krijumčarenja droge nakon što je uhapšena zbog učestvovanja u antivladinim protestima!\"
Nek su je objesili,nek po holandiji protestuju protiv vlade i dilaju drogom.
dobro sad...jel valjala drogu ili je bila na protestima....ili je valjala drogu na protestima???? ako jeste, neka su je objesili..
Treba pobiti sve narko dilere.Bravo Iran
\"Ove godine u Iranu je pogubljeno 66 ljudi, u prosjeku dvije osobe dnevno. \" ...je li mislite u 2011? Prosle cijele godine su ubili 270 ljudi sto znaci da su sad pravo \"prionuli na posao\"...valjda rade na normu! ;)
samo naprijed braco tako treba
od 66 sljudi, samo je zena izgleda bitna. cionisticke ideologije mazanje ociju na djelu, u ovom slucaju feminizam.
Konjina pod prvo ako je u tebe dijete pametno nece kupiti drogu, ne moze ona njega nazor prisiliti da se drogira.
ti si mekusac
a da ti neko sil.uje kcerku, kakvu bi mu ti kaznu dao? znamo i ja i ti odgovor, zato ne budi licemjeran
a da je ova zena tvom djetetu prodala drogu ???da li bi onda govorili sto su je kill ... Kopaj , baustela ... nema lagano para , stipu drogu
Ubice !
islam trebaq ukinuti .. religja primitvizmma i netolerancije ... \\ cuj vejsatin zenu ?!!!!