Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krstasko-fasisticka posla...evo i zasto! Fasizam je u bliskom odnosu sa krscanstvom i njihovim sljedbenicima. Svaki oblik fasizma je i nastao u krscanskom okruzenju. http://www.youtube.com/watch?v=mfhG6loYRPA Nego, trebali su traziti novcanu odstetu, po principu onoga sto danasnja Njemacka cini kao vid odstete prema jevrejima.
eto, izvinite.
Nema frke, sad ce Angelina snimiti film o tome.
POG.ANA DRŽAVA, POG.ANOG NARODA, lez.bača, pe.dofila, pe.dera, narkomana,K.U.R.V.E.T.I.N.A NA TONE i incestuoznih sexualnih odnosa...voda ih potpila !
Ocevi onih sto su \"cuvali\" Srebrenicu \'95.
potopice njih more samo polahko
ah, dobro je, znaci za ocekivati je da ce nam se holandosi izvinuti tamo oko 2150 godine, e sad mogu mirno spavat!
I nije Holandija dragi novinari nego Nizozemska! Ni za Bosnu se ne kaze Posavina nego Bosna!
joj ove male k**vice od zemlje! Treba je sa zemljom sastaviti!