Čeka se izvještaj ICTY-a
0
Holandija revidira politiku prema Srbiji?
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki problem aktualne Europe je sto je TV, tisak i ostalo protiv islamskog fanatizma pa cak i ljudi kao Mladic imaju simpatije. Kad Bosna udje u NATO i stupi u rat protiv islamofasita to ce popraviti sliku o Bosnjacima u svijetu.
Carl Bildt u BiH pa u Srbiju, Tadic zove Dodika i (kako neoficijelni izvori kazu) kritikuje ga, Holandija se sklanja Srbiji sa puta prema EU, Dodik se BiH sklanja sa puta prema EU.....i sve to u 2-3 sedmice..... Sto ti je tiha diplomatija :)
ukidanjem viza, konacno mladic i moze pobeci iz srbije
zato smo mi prijetnja eu zato sto su nam granice suplje, a da mi je znati s kim to granicimo a ti isti s druge strane granice zadovoljavaju odjednom eu norme. koji paradox tacnije tucanik u mozak
Pa Sta si ti mislio Njima su 100 drazi Srbi od nas Holandzani su i pocinili zlocin u srebrenici koliko i srbi NEGO BRACO MUSLIMANI SIROM SVIJETA UJEDINITE SE
ako ovo holandija uradi znaci da je ratko mladic prisustov\'o genocidu bosnjackih zrtvi,ispast ce da je on htio pomoc al mu holandski vojnici nisu dozvolili,znaci kad holandija vise ne trazi isporucenje ratka mladica onda je holandija glavni krivac etnickih ciscenja i genocida u srebrenici,znaci trebaju zrtve tuzit holandiju ko glavnog krivca.