Odlučujući razgovori u Teheranu
0
Hoće li eskalirati spor s iranskim nuklearnim programom?
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Mene više zanima hoćete li vi ispravitI grešku \"spasavaoci\" na drugom članku i da li će sax u skorije vrijeme zaposliti lektora?!
Eh \"major 2\" kada mi izdajnici postanemo većina, onda ćemo postati ljudožderi... a takve patriote (domoljube) kao što si ti ješćemo sa bijelim lukom. Bijeli luk bi nam mogao mnogo pomoći da se ne zarazimo patriotizmom (domoljubljem).
Hej \"major 2\", ja lično sam IZDAJNIK, religija i nacija su za mene prljavi veš koji treba mijenjati poput čarapa ... po mojim shvatanjima ti si kompletna budala koja se hvata za jednu religiju ili naciju, i u tom smislu poručujem ti sljedeće: P:O:S:E:R:E:M se na tvoj patriotizam (domoljublje). JA SAM IZDAJNIK I TIME SE PONOSIM, I TO OTVORENO IZJAVLJUJEM, I VEOMA SE PRIJATNO OSJEĆAM ŠTO JE BROJ NAS IZDAJNIKA NA OVOJ PLANETI SVE VEĆI I VEĆI. JEDNOGA DANA MI IZDAJNICI BIĆEMO APSOLUTNA VEĆINA.
bacićemo krmaču na t.e.h.e.r.a.n.
Ja lično smatram da je po buduće generacije na planeti višestruko opasnije mirnodopsko korištenje nuklearne energije. Primjerice, Hirošima i Nagasaki iz 1945-e godine nisu ni izbliza ostavili tako velike količine radionuklida kao što se to dogodilo sa Černobilom. Proizvoditi elektricitet iz nuklearne energije je isto što i dići kredit od đavola (šejtana). Đavo (šejtan) je najprimamljiviji bankar na planeti (malena kamata)... nudi relativno dug grejs period ... a onda kada istekne grejs period, kamatu višestruko povisi (buduće generacije će vraćati dug narednih hiljadu godina).
Tko i treba da Amerika bombarduje Iran , a kad su bombardovali Srbiju onda su vam valjali amerikanci, kod vas Bošnjaka danas vako sutra nako , hahahah
@zarada: Ma jedi ti govna lopove.
ajmo mudze, sve na pregled da vidimo sta sve imate.
PA ti inspketori su Igraci izraela. tako da je njihov stav stav koji nije neutralan.
To su samo agenti zapada,pod fol kapom UN,kome sluzi UN,opet njima,dakle UN = Zapad
\"Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Želio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci da ti ne izostane zarada? Uciš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac? Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi od 1000 -3000$ mjesecno. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije MLM. Za opširnije informacije pošaljite mail na slijedecu adresu: [email protected]
Prilikom pisanja ovakvih članaka \"novinari\" obavezno zaborave da napišu da NE POSTOJI nikakav međunarodni zakon, propis ili, dogovor koji zabranjuje jednoj zemlji a drugoj dozvoljava nuklearno oružje...ili bilo što drugo... Niti može postojati. E sad pročitaj članak ponovo, pa ćeš vidjeti o čemu se zapravo radi....
Amerikanci se s.j.e.b.a.l.i jer vide da nece moci mirno krast\' iransku naftu pa im sad im uvode neke sankcije nesto .. J.E.B.E.M AMERIKU !
\"iranskom porgramu\", ccccccc
Iran je vojna sila...ali za Bosnu