Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...podj­ebavaju rusiju a onda "strahuju"...ma, ajte u pm.
Ja mislim da ti podaci oko vojnog budžeta nisu tačni, mislim nemam neki izvor, to je čisto moje mišljenje, jer ja čisto sumnjam da bi jedna država, a pogotovo utjecajne države kao što su SAD ili Rusija objelodanile jasnosti takve podatke kao što su podaci oko vojnog budžeta ili broja nuklearnih tih điđa miđa i sl. kolika je zapravo vojna snaga Rusije ili SAD-a ne može tačno niko odrediti ali jedno je sigurno da to tog rata nikada neće doći, jer to bi značilo kraj svijeta...
prozajebant jesi ti uopce upoznat sa dizajnom najopasnijih ruskih raketa? to ti se pasa moj izdigne skroz iznad zemljine atmosfere i brzinom oko 10 mach sjuri se doslovno iz svemira i izvrsi udar.. sta ti je produkt najboljih raketnih strucnjaka na svijetu.
Yebo vas rat i ko ga izmisli.
Zato ja kažem,Njemačka je SILA....Ljudi mirni,uživaju,zezaju se,rade,ovo ono,kad im pukne film pregaze čitavu evropu ha ya.....
ma istočna ukrajina je rusija i ćao,mir za cijeli svijet tamo živi ruski narod a čije su ovce toga je i livada
ISTO STO I GLUPI OBICNI KOSVCANI MISLE DA JE AMERIKA ZBOG NARODA BOMBARDOVALA SRBIJU,,,AL NAROD KO NAROD JEBIGA REALNIJE JE OVO,,VLASNICI SU AMERI OVOGA Stručnjaci za rude i minerale saopštili su krajem 2008. procenu da rezerve olova u Trepči iznose 425.000 tona olova, 415.000 tona cinka i 800 tona srebra; da su rezerve nikla 185.000 tona i kobalta 6.500 tona, te da su u rudniku Grebnik kod Gline, dokazane rezerve 1,7 miliona tona boksita. Preciznih podataka o vrednosti nalazišta olova, cinka, srebra, nikla, mangana, molibdena i bora na Kosovu nema, ali se veruje da je reč o brojevima od kojih samo može da nam se zavrti u glavi.
a kada se nato siri i postavlja svoje rakete eeeee to je u redu, iako mi je ruska politika hinjska, jedno kazu, drugo rade ,i jos im je ziva ideologija staljina, ali brate nato pretjera.
RAT u bivsoj SFRJ,,,IMAO JE DOSTA UTJECAJA ZA AMERIKU,,,UVJERILI SU SE DA RUSI NE POSJEDUJU ONO O CEM PRICAJU,,OCEKIVALI SU DRUGU RADNJU RUSIJE,,,BLISKOG ISTOKA I KINE,,,OD TADA JE KRENULA BRUTALNA OTIMACINA I RATOVI IZA KOJI STOJI AMER,,KAO I STO STOJI IZA RATA U SFRJ,,,
Hladni rat nikada nije ni zavrsio...
netreba zaboraviti da je sjeverna koreja na strani rusije , a i neke juzno americke drzave , ima rusija mogucnosti da dodze pod prozore amerike
Rusi mogu zauzeti Ukrajinu kako hoce al tek onda nastaje problem a ne mogu se boriti protiv Njemacke,Engleske,Francuske,Turske tj NATO-a ali mogu parirati sa nuklearnim oruzijem i onda bi Amerikanci reagovali i to bi bio kraj Rusima. Rusima je jedini izlaz saveznistvo sa Kinezima i onda su izjednaceni. Pitali se ko kako bi svijet izgledo kad bi bio takav rat koliko bi se populacija stanovnistva smanjila ????? Šta mislite kako bi bilo kad bi sve zemlje sarađivale,ravnomjerno djelile resurse,kad bi svi bili ravnopravni,dali bi bilo bolje nego sad ili dali je dobro sad?????
sta strahuju ko za irak jel
najgledaniji i najplaceniji sport na svijetu,trenutni prvaci u teskoj kategoriji: Rusija,Amerika,V.Britanija i Njemacka
Ameri jedini bacili atomkicu,,,ameri jedini izigravaju Boga sa harpom,,,jel to amer strahuje da neko ne uzvrati
... nece Rusi na Amere da im ovi ne zamere ...
Tebi je prpa od njihovog prestrojavanja? mamicu li ti licemjernu yebem a vasa prestrojavanja i razne akcije zadnjih tridesetak godina? Od danas sam pro ruski dosta je i vas vise ...
Libo me rscku za to
Sodoma, neka nam cenjenog komsije, izgleda da je ovaj put izabrao da bude na "svetloj strani" istorije... ostaje samo da vidimo da li ce Putin da se aktivira malo vise oko balkana, a posebno plemena sa juga... :).
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Rusi rade što je njihov interes i ne pitaju nikoga za mišljenje, to je uvijek bio stav velikih sila.
U Švicarskoj su svim građanima prije nekoliko dana podijeliti tablete koje se koriste za slučaj radijacije, nuklearnog napada.
TAKVE SU AMERIKANCI IMALI IZJAVE PRIJE NAPADA ARAPSKE ZEMLJE (IRAK, SIRIJA, IRAN) ITD
Jozsef Csuhay : to je to :)
nego jel si magyar ? :) vidim da Viktor Orban ne slusa EU diktaturu ! vidim da se sprema south stream i da su dobre odnose izmedu Magyarske i Rusije (kao south stream) :) nema neku atlantisticku poziciju prema EU i Amerike :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)