Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na hajr .
Muslimani kad su ujedninjeni nema im kraja.Ovo je pouka i našim političirama da se ne razjedinjuju i prave nove stranke nego da se udružuju i pomažu svom narodu!!!
Kakvi nasi politicari i muslimani...
FREE PALESTINA !
cifuti ce kopati i nogama i rukama da to razjebu,ako ne uspiju...ne gine vojna ofanziva ogromnih razmjera
jeste li znali da su Palestinci najskolovanji narod na svijetu.
https://sisiczijad.wordpress.com/2014/04/23/kako-unistiti-autohtone-muslimane-evrope/
To, aj sad jebite izrael :D
Bojim se da je ovo uvod u novi sukob palestinskih frakcija. Dogoditi će se isto što i u siriji, početi ce između sebe ratovati zbog kontrole teritorija i vlasti..
palestina nema naftu,pa tako da ne moze doci do eskalacije sukoba ;)
ajoj al fatah
Je li bilo proslave u sarajevu?
Biće inšaAllah od Sarajeva do Istanbula ;)
Napad Izraela na severni pojas Gaze Tanjug | 23. 04. 2014. - 17:39h | Foto: Arhiva | Komentara: 0 Izrael je danas izveo vazdušni napad na severni pojas Gaze, u kome je ranjeno četovoro ljudi, objavili su zdravstveni zvaničnici teritorije kojom vlada Hamas. Izraelska vojska nije imala odmah komentar na napad, koji je usledio dva dana nakon što su ekstremisti u palestinskoj enklavi izvršili raketni napad na jug Izraela. Ništa nije saopšteno o identitetima ranjenih u vazdušnom napadu, izvršenom odmah nakon što su islamisti iz Hamasa i Palestinska oslobodilačka organizacija predsednika Mahmuda Abasa objavili sporazum o ujedinjenju u gradu Gazi.
nešto mi tmrdi da će imati sRanje kao kod nas. Bar da nedužni narod više ne gine.
Ma super, sad su nam jos samo trebali Palestinci po ulicama (ako ih uopste ima u Sarajevu?).
Sta fali Palestincima ???
Isto sto i Turcima, Egipcanima i sl.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dzaba im moze da se ujedini ceo Arapski svet!!! Izrael je jak kao crna zemlja!!!! citao sam knjigu koju je napisao Mose Dajan i njegov ratni put ono je ludnica kako su pobedili 3 drzave za 6 dana!!!
Decko o cemu ti pises?zar stvarno mislis da ce se Arapski princ i Jordanski kralj odreci svojih kruna???? 280 milona Muslimana nesme nista narodu koji broji jedva pa 20 miliona!!! i o tom ujedinjenju mogu da sanjaju Muslimami kao sto sanjaju Slovenski narodi o ujedinjenju!!!!
Ukucaj imam Mehdi ko je on Pa ćeš vidjeti šta ce on uraditi Sa svjeta 1 velika bitka je protiv arapa ponovo primanje vjere islama
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma mora da će ih sad krenut :)
Masalah ,,,
poznavajuci palestince ovo nece dugo trajati
vazno-nevazno. na tom prostoru se dogovori i ugovori godinama pisu na toalet papiru. kad postignu dogovor sa izraelom uz aminovanje irana onda ce biti nesto....
Iran ne priznaje Israel i nikad ga nece ni priznati tako da pricas bez ikakve veze, u ostalom Iran nema neki uticaj u Palestini kao KSA , a Iran ako bude posredovao u vezi Palestine Israelu se crno pise..
naivnost nije urodjena negao stecena osobina. politika je takva da ce ako bude potrebe iran proglasiti papu svecem.