Komentari (254)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nama je ionako svejedno, dok se smiluju da nas prime, u EU će ostati samo Hrvatska i Slovenija.
a tko ste vi? neka kompaktna i jedinstvena država ili što?
A onda ce nas i oni blokirati. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Stanite malo kazete da je izlaznost bila velika i dalje pisete od 30miliona ljuda sa pravom glasanja izaslo je 7,8 % biraca, kako god ja malo preracunam po vasoj matematici izaslo je MANJE OD 2,4 MILIONA. Imate novinare koji su iz matematike imali keca. Molim lijepo da to ispravite i zaposlite onog novinara koji zna racunati.
Ah,u matematici jedan pogrešno upotrijebljen zarez čuda čini,odnosno svaki rezultat "diž" ili "spušta" za čak 10 puta. Ali,istina je da oni koji su s matematikom na "Vi",to ne mogu skontati ni znati. Pretpostavljam da se radi o izlaznosti 78 %.
Mislim da je preglupo odmah napadati da novinari ne znaju matematiku i takvi se napadi otprilike mogu i ocekivati od isfrustriranih osoba koje na trivijalnim greskama drugih pokusavaju dokazati tudju glupost i svoju inteligenciju. Iako je vec ispravljeno, vjerovatno se radilo o stamparskoj greski novinara.Ne zelim pravdati ovu nepaznju, koje ne bi smjelo biti u ovolikoj mjeri na klixu, ali definitivno ona nije nikakvo mjerilo o poznavanju matematike novinara koji je vjerovatno samo preveo tekst.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Moze li neko dat odgovor na moje pita je bez puno pametovanja sta je sad sa ljudim koji su se tamo zadesili iz europake unije jel im boravak dozvoljen jel trebaju vize opet il sta vec drugo???
Operacija uspjela, pacijent umire (samo sto nije umro)! Pomislih, s nadom, nece jos, ali ocito trojanac odradio svoj pos'o; eu u raspadu. ili zakucan zadnji ekser u mrtvacki sanduk zvan eu. I sad pitnje za milion: da li je 'sveto trojstvo' naruseno: RELIGION – vatican cizy FINANCE – citi of london MILITARY – wasington d.c. Nikad jace!!!!
Nama ni u Dzep,..a ni iz Dzepa....nas i onako neferma niko nizasta...
jeste
ja ne mogu od smjeha koliko je velika britanije uzdrmala svijet vise se niko ne bavi sa teroristickom organizacijom sad svi pare broje koliklo su na dobitku i koliko na gubitku.koliko je nas trio BAKE, MILE I COVE na gubitku
Pametni ljudi
EU JE ZAJEBALA NIKO DRUGI NEG AMERIKA SA OVIM RATOVIMA U AFRICI I NA BLISKOM ISTOKU,TOLIKO IMIGRANTI NIJE ZABILJEZENO U HISTORIJI
Ko je kriv EU sto je slala vojsku i podrzala te ratove. Mogla je EU fino lijepo da se "ogradi" i kaze necemo, hvala, vi ratujte mi cemo se bavit internim problemima. Ne moze vala ni Amerika bit kriva za svaku glupost na planeti.
Zatvoriti granice,sad ce svi navaliti kod nas
ne mogu a da se ne sjetim nadrealista...i svega sto su pogodili...ostala je jos zadnja epizoda...razjedinjena evropa i ujedinjena jugoslavija...istina da od ovog drugog nema nista...ali bar na ekonomskom planu...da ovaj napaceni narod progleda napokon...balkan je sam sebi dovoljan u svakom pogledu
Scenario iz TLN se polako ostvaruje!?
Dosli pameti.
Sad se samo nadajmo da neće Švabo opet prolupati..
sad ce Turska punom parom u EU ,turcine spasavaj hahahahah
izgleda da ce nato savez ciniti balticke zemlje i balkan hhahaahahah
Zaboravljas Ameriku koja je glava NATO saveza.
@useraccount imat ce i to veliko zapamti,moze lahko doc do gradjanskog rata u Velikoj Britanji ako se odvoje ostale Skotska, Sjeverna Irska jos ako se pripoji Irskoj republici ,pa imas drzave koji takodjer hoce izlazak i nije vise taj Nato o cemu pricamo ,jos je ovo rano al vidjet cemo
Velika Britanija će najpre morati da potpiše Pakt o stabilizaciji i pridruživanju, a potom i da počne sveobuhvatan proces usklađivanja svog zakonodavstva za propisima zemalja koje nisu u Evropskoj uniji.Neki, poput Srbije i Bosne i Hercegovine na primer, smatraju da je sada veoma rizično primiti neku bivšu članicu Evropske unije u članstvo, plašeći se da se talas nezaposlenosti i siromaštva ne prelije iz EU na Balkan. Ipak, većina se slaže da Velikoj Britaniji treba pružiti šansu.