Komentari (276)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko to nije jebban kad mu se auto pokvari?
Sa'š vidit kad arapske milfače nagrnu na autoput, pa se parkiraju na pomoćnu traku, spuste sjedište i dignu haubu. Nadmašiće najdužu magistralu u Češkoj :-)))
ma dobro covjek zna sta je Ferrari i ostala luskuzna autoa ali ne zna sta je vuc sluzba,pomoc na putu itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
-_- majkoo milaaaaa, koji je ovo retard. Cestitam gospodine Saleh al-Saadoon, vi ste najveci retard na ovoj planeti.
Malo je reci retard
Sargane, ti vazda blebeces o stvarima o kojima nemas pojma u nastojanju da ispadnes pametan. No to je tipicno srpski. Izjave za smijati se. Jel ti Đogo uzor mozda?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
lijepo je vidjeti kako muslimani brinu o cednosti svojih zena, bas lijepo ! za razliku od balija ...
a ko ce ih silovati i zasto
Žene ne smiju voziti zato što bi bile slobodne, pa bi se dengale sa zgodnijim. Toga se oni boje! Stoka retardirana. Unazađivanje muslimana i muslimanki nije islamski, a ova đubrad tvrde da su muslimani....
Koji kreten Tito moj dragi...
Pa među kakvim majmunima žive nebi bilo čudno
Po istoj logici zaključka "Muškarci ne smiju voziti, jer će silovati žene kojima se pokvario auto na putu".
Dugo neko nije izjavio nešto gluplje...
na kom je univerzitetu ovaj ucenjak svrsio nauke? plaho je bistar
pa, onda imate zestok problem s nemogucnoscu kontrolisanja zivotinjskih nagona kod muskaraca, sve lafo velikih vjernika u s.arabiji... kakvi su to muslimani i vjernici kad je, evo vidim, zbog njih takvih zagarantovano silovanje zeni kojoj auto stane?! znaci, u s.arabiji imate zene vjernice, pokorne, sva pravila slusaju i muskarce koji siluju cim im se ukaze prilika. kakvi li su uzroci tog i takvog drustva...?
hahaha:)))) taman, vuk sit, a ovce na broju... ;) :D ma debil, opravdavajuci ponizavajucu zabranu ustvari nije ni svjestan koliko je popljuvao musku populaciju- ispadose horda bezumnih silovatelja, a sve veliki vjernici... fuj. nema njihova diskriminacija ni pravila koja sluze za gazenja zena i izivljavanje nad njima nikakve veze s bogom... ako se bogu iko gadi, to bi bili oni koji ga toliko zloupotrebljavaju pozivajuci se na njega za svoje perverzne hirove. bljak. nego kako si mi ti? sta ima tamo? ja malo grcam u poslu...
Kod njih žene ne smiju biti sređene i u miniću jer kao neko će ih silovati, auto ne smiju voziti iz istog razloga. Islam uči da je žena niže biće koje muškarcu služi kao jedan od više robova.
neki dan pokvario mi se auto i moš mislit nisam bila silovana.
TO MOŽE SAMO U ISLAMSKIM ZEMLJAMA. KOJE PONIŽAVANJE ŽENA MAJKO DRAGA. IDIOTIZAM I KRETENIZAM
Majmun. Mada bih i ja zeljela biti k'o krOljica da me voze svuda, ja okom oni skokom. Meni je davno riknula guma..nis vozila sam tak, obazirala se na nebo kontala helikopter iznad mene..dok mi nije volan postao tezak i bila sam prisiljena stati xD Hvala bogu nisu me silovali dok sam cekala help.
UGLAVNOM, ISTE STE RASE
IZVINI, MOLIM TE, POGRIJEŠIO SAM, OVO NIJE TREBALO TEBI, JOŠ JEDNOM IZVINI
e ovako treba mnogima pa nebi onda preseravali sa razni oblicima vjere.
Čovjek samo zna šta bi on uradio da vidi pored puta auto u kvaru i ženu pored. Šta se čudite?