Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova misli da je Kolumbo...
hohohoho to je to ! jos bi slag na tortu bio da priznaju da su nastimali 9 11 i pobili svoj narod kako bi mogli otici u rat, sve se poklapa !!!
quaka Imaš li to firmu ??? a metode propagande sam učio od američkih dokumentaraca ,oni su najbolji ,a kada na te metode dodaš Istinu logički neoborivu onda to izgleda ovako moćno . Znači ,ako imaš neku Firmu ,a praviš najbolje proizvode ,ostavi mejl da radim za tebe ,uspijeh je zagarantovan .
fuj siptari smrde na kilometre
Crkni, šugo
To se zna, sve se zna, pa USA je okupatorska sila i prijetnja br.1 cijelom svijetu- to svi znamo samo što se zemlje u svijetu uvlače amerima zbog para, a mnoge vlade su samo njihove marionete.
e bas je tesko zabe u vodu natjerat
@realista drug, shvati da u narednim godinama ce se ratovi voditi radi pitke vode, sad ti sam zakljuci sto imaju interese
topla voda pronadjena, sad ima da se cesce kupamo
Ko je kliconosa Svjetskog zla od pocetka 20-tog vijeka pa sve do danas? Naravno odgovor znate-to je Demokratska partija SAD. Gdje god se cinilo zlo u Svijetu za ovih zadnjih 100 i kusur godina Americke demokrate su bile mirodjija tom zlu. Pa oni su bili ukljuceni i u Sarajevski atentat putem Engleskog Intelidzent servisa,oni su organizatori Boljsevicke revolucije,Kineske revolucije, Prvog Svjertskog rata,[stvorili su Hitlera]Vijetnamskog rata,Koreanskog rata,Iracko-Iranskog rata,Rata u Yugoslaviji i svih ratova u Africi, Juznoj Americi itd. Sve to sto su radili i sto danas rade u Libiji,Iraqu,Siriji,Pakistanu,Avganistanu, je bilo u interesu Amerike kako bi se dokopala strateskih sirovina i strateskih prostora na Zemaljskoj kugli. Sada pitanje :\'\'Koji je interes Amerike u BiH koja nema ni strateskih sirovina niti strateskog polozaja ? Molim odgovor za diskusiju !
Yugo je car. Cini mi se da je maloljetan ali momak kao da je ucio skolu od Goebelsa i Milosevicevog ministra za propagandu. Bio bi super direktor za marketing u nekoj firmi.
... pa ako bi smo realno rasuđivali, mogli bi smo zaključiti da je budućnost u g.o.v.n.i.m.a, i ako budu dovoljno čvrsta i žitka, možemo se utješiti u stilu \"sva sreća da nije proljev\"...
ha joj da samo vi pojedete sva g.... sto ste i.z.a.s.r.a.l.i ne bih vam ja rijeci jedne reko cak bih i navijao za vas, al sto jadni ne bili tjerate napaceni narod po bliskom istoku koji je btw zatupljen sto vjerom sto vrhom koji ih vodi, da jedu ta g...., sta su oni krivi, a dijelom vam zicagu obrisu i vasi miljenici zapadnoevropljani nema ni tu govora al eto...
neprijatelj mog neprijatelja moj prijatelj.živio Bin Ladin naš Miladin, živjela el-kaida i mudžehedini...pokažite tim američkim pussyijima kako se ratuej kao što ste pokazali nama na Vozućoj 1995 godine !
Mislim da gospodja Hilary preuzima odgovornost od Njemacke, Austrije, zapadnih, dijelom istocnih, arapskih i drugih zemalja.
Koja skupina neobrazovanih ljudi i loše prevedenog članka.
Jel ja ovo dobro cujem Amerikanci stvorili te teroriste, ovo je neka zajeb,.. Napokon priznali..