Zbog krvnog ugruška
2
Hillary Clinton ponovo u bolnici
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje nije ni zaslužila.
C.R.K.LA DA BOG DA
OPET SE NACUGALA....
UMRLA DABOGDA!!
PA DOBRO LJUDI JESTE LI VI NORMALNI DA OVAKO PRICATE O ZENI. KAKO VAS NIJE SRAMOTA ?! A OVOM PORTALU "SVAKA CAST" STO DOZVLOLJAVA OVAVE KOMENTARE. NE ZNAM STA JE CILJ. HAJDE MISEVI FINO KOMENTIRAJTE PREKO FASBOOK-A... A INACE GOSPODJI KLINTON ZELIM SVAKO DOBRO I DA OZDRAVI.
Aferim momak ! Idu li gusle u podlozi ove tvoje junacke pjesme?
S jedne strane ,zao mi te je ,kao ljudskog bica . S druge strane ,zbog prljave americke vanjske politike ,zbog osude drage mi licnosti Assange-a itd ,itd , ne zalim te ni ze`re !
Ima Boga , ima !
Lijepa zena ! Lijep posao ! Sad kokodachi , stuho americka !
nicija nije do zore GORILA!
nebil g0vn0 krepalo
Navukla bolest u Libiji...
znači imala je proliv, a sada pije aspirin... da svako razumije, a ne samo 5% pismenih u BiH
Kako javljaju zvaničnici State Departmanta juttros po MEZ u 7:14 je prestalo da kuca srce državne sekretarke gosp.Hillary Clinton.Naknadne informacije će biti pročitane na vanrednoj konferenciji koja je zakazana za 10 sati po sredneevropskom vremenu.Vlada R BiH se još nije oglasila povodom ovog događaja,vanredna sjednica u toku.
ODGOVOR JE : JEDI - G O V N A !!!!!!!!!!
STO SI TI NEKI ZAO COVJEK . ZLO IZ TEBE ISTJERATI A ONDA DOBRO UTJERATI .
Jel i ona "Bosnjakinja"? Filozofsko pitanje