Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Betlehem je u Palestini, ne u Izraelu.
Pazite policajca sa \"Cigankom\", Zastavinom M70AB2
Pa zar ne mozete da se sudrzite od vrijedjanja tudje religije barem na ovakve dane,bio to Bajram ili Bozic. Zato i zivite sprceni na neke male teritorije gdje ste \"glavin\" i napredujete punom parom unazad !!!!!
Koristim ovu priliku da se zahvalim Hvala svim Muslimanima koji su smogli hrabrosti da katolicima cestitaju badnju noc Noc iskekivanja i nade ponovnog rodjenja Isusa Krista Hvala vam od sveg srca Isto tako koristim priliku da kazem svim Bosnjacima Idioti O D J E B I T E
Pa pi*da ti mat*erina ti ces nekom govoriti kada je Isus rodjen. Sigurno vjera koja je prepisivina 600 godina nakon pojave krscanstva i tek onda \"izbacena\" na trziste bolje zna kada je Isus rodjen. Nemoj biti glup i zatucan. Ja znam da je tebi krivo sto si \"clan zadnje\" vjere koja je uz to i prepisana, ali za to ti nisam kriv ni ja, niti bilo koji krscanin i nema potrebe da ostavljas negativne komentare u vezi krscanstva. Ja postujem sve muslimane, i nikada ne bih napisao nesto lose o njihovoj vjeri ma kakva god da je, ali ne mogu da ne reagujem na ovakve provokacije.
@ dajk - ili za osobu koja se lažno predstavlja kao taj nick: Luđače, u kojoj si sew ti pećini krio zadnjih 2000 godina ? Pustinjski crnčuga ? Ako znaš išta o ekologiji, znao bi da pustinje nastaju i nestaju ?
Katolici vjeruju u Dežala,tako su im predstavili Isusa,pravi Isus ili po našem Isa a.s. je rođen u augustu.
sto ti turisti nedođu ovamo u mudžahedinsku krajinu da ih krajišnici pogaze nogama,da im čestitamo praznik.
DA SLAVITE TESLU ILI NJUTONA ILI ARHIMEDA ILI MARIJU KIRI JOŠ BI VAS I RAZUMIO...ALI BITI TOLIKO GLUP PA SLAVIT NEKAKVU PUSTINJSKU CRNČUGU KOJA SE NIJE ZNALA POTPISATI PRIJE 2000 GODINA JADNO JE DA JADNIJE NE MOŽE BITI
A VI KOJI SLAVITE JUDEO-ARAPSKE KLIPANČINE I OBIČNE SELJAKE ( ISUS I MUHAMED) UPITAJTE SE JE LI SA VAŠIM MOZGOM SVE U REDU.
DOK SU TI KLIPANI SLAGALI KUĆICE OD PJESKA RIM JE IMAO IZGRAĐENE AQUADUKTE KOJI SU DOVODILI VODU U RIM U KOLIČINI KOJA JE BILA NAJVEĆE SKROZ DO 1954. GODINE
AKO SE I RODIO BIO JE JEDAN OD CRNČUGA IZ RIMSKE PROVINCIJE JUDEJE
@laganinabaa Prijatelju nije bitno kome i koliko se puta neko moli, niti sta jede a niti da li se sunete ili koliko para imaju, gdje zive i slicno... Bitno je kakav si covjek i koliko dobrote zelis da das drugima... A kad dodje dan, onaj neizbjezni, saznaces istinu i koliko te je ko lagao. Zato otkljucaj dobrotu, uci, bori se protiv mracnog sebe makar i ovde na sa-x... Istina onda manje boli pa ne moras nazad u skolu da ponavljas razred.
haha, pa i nezna se kad je Isus rodjen....ovo je paganski praznik....to zna ptica na grani....Isus nije bog niti je ikad rekao\" ja sam bog\" ili \" molite se meni\" U bibliji cak i pise da je se isus molio bogu i to KLANJAJUCI isto kao sto se Muslimani mole...cak je svog Boga zvao \" Elah\" mslimani zive zivot kao Isus. mole se jednom bogu, i nejedu krmetinu, sunete se kao Isus.
salko krscani ne vjeruju u 25.12 niti obiljezavaju taj dan, oni obilježavaju i slave rođenje Isusa i to je jedino bitno...
Sol Invictus , latinski je bila rimska religija koja je velicala Bozanstvo Sunca, 25 decembar su slavili rodjenje Boga Sunca. 25decembar nema uporista u Evandelju, 300g, poslije Krista je prihvacen datum kao rodjenje Isusa da bi potisli staru rimsku religiju. Ko hoce da procita ovo nije tajna.