Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Laka mu zemlja, kao i svakom pokojniku, mada ce ga se za 30 godina malo ko sjecati, a mlade generacije ce zivjeti nesto drugo, mozda cak i potpuno drugo, ili ih u najmanju ruku to nece puno zanimati. Toliko o najvecim sinovima naroda i njihovim pompeznim ispracajima.
Na ispraćaju kovčega??!!?? Stvarno? Čitate li vi vaše tekstove?
za nadati se da ce ovim, ako ne odmah, onda uskoro, biti zavrsen jedan tuzni period za venecuelu, u kojem je ovaj tropski mussolini unistio i na prosjecki stap sveo jednu nekoc veoma ugodnu, prosperitetnu i demokraticnu zemlju. za nadati se takodjer da ce njegovi ideoloski mentori, ona dva brata-vampira iz kube, uskoro krenuti za njime, put smetljista povijesti, zajedno sa ostalim komunistickim banditima, opsjenarima i diktatorima te da ce se narodi venecule i kube vratiti u okrilje demokratskih i uljudjenih nacija, predvodjenih velikom i nepobjedivom amerikom, a u europi njemackom.
Laka Ti zemlja i vjecna Ti slava , brate Chavez !
Legenda ostaje legenda, NEK TI je lahka zemlja Hugo Chavez, u RBIH-e ima samo kriminalaca, izdajica, srboljubacagenocidasa srba, politicara tipa lagumdzija-covic-dodik, ne znas koji je gori od kojega !
Hvala komandante i predsjednice Chavez. Zivio si za narod i domovinu! Ti si pravi heroj a ne kao ova nasa ratna pobjegulja i bivsi provincijski komunisticki tuzilac Sulejman Tihic koji je bio utekao u Njemacku a danas ratna izbjeglice ima milionske nekretnine. I SIPA bi trebalo provjeriti je li ratni njemacki maticar mogao to sve steci od plate i drugih nezasluzenih budzetskih beneficija?