Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...e, jebiga sad. isto ko kad bi šešelj optužio arkana za ratne zločine.
.. seselja ipak nisu mogli osuditi :))
Šega živa. Još da Al Kaida optuži ISIL za ratne zločine.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sada ocekujemo podršku franzciska šijama, iako je "hezbollah" "ratovao" protiv njegovog voljenog izraela. "Pametnom je i išaret dovoljan" ;)
neprijatelj mog neprijatelja je odlican neprijatelj
@SDApobijeda Gdje nađeš sve te pizdarije ?
Nasralah se kvalitetno...
TO SRBINE, JEBI HIM MAJKU !
ko o cemu, kurva o postenju ...
ocekuje nas rijeke od vine u drugom svijetu ... 47:15
e nek su to pseto siitsko smaknuli. procitajte malo sta siiti rade sunijama u Teheranu i Iranu opcenito.
Tuzakanje preko medija, veoma bitno.....
Rafidije na aparatima.
Najbolje bi bilo da se malo dohvate gdje ne bi bilo mnogo žrtava, svega par hiljada. Kao u BAkirovom Sarajevu !
Iran se je godinama nastojao biti veliki izvoznik islamke revolucije. Evo sada i rezultata ! TAko završe sve revolucije.
Joj de zaratite više il zasutite, sad će nas smarat ovim prijetnjama na relaciji Iran-Saudija, a na kraju kao i uvijek neće biti nista, nego će mišiće pokazivati preko naroda Sirije i Jemena
Ništa me više u zivotu zaboliti ne moze! Velike su mi rane u duši za ono što smo mi dozivjeli pa Imam apsolutnu blokadu prema onome sto se negdje drugo dešava! Zao mi je ali je tako!
Krenulo je,krenulo.....