Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja što ih spasiše.
Ljudski, hrabro, odgovorno i eticno. Ljudi, budimo ljudi!
to, to Internacionalac... samo podilazi, biće lajkova bolesniče! pišeš isto dijete u vrtiću jbt ko da nikad nisi izašao iz kuće i ne vidiš gdje živiš "zločince treba najstrožije sankcionisati a žrtve zaštiti" eto mi to ne znamo, trebaš nam ti da nam to kažeš, samo daj retardirane komentare koje će svi lajkati i tako iz dana u dan, mjeseca u mjesec sjediš i isto pišeš samo da bi bio na top komentaru yebo te on! Najiskrenije ti želim tešku bolest a dugu starost, poremećeni prokletniče!
@meth x, Mene nikada neces uspjeti isprovocirati, uzaludan ti je ovo posao. :) Imas veliki, ljudski i drugarski pozdrav od Internacionalca. :) P. S. I da, Internacionalac ti zeli sve najbolje u zivotu. ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vala baš pametna, postupila ispravno u svijetu gdje od silnih milijardi ljudi možda 0.0000000001% ima obraza. Nagrađena plaho za svoj trud.