Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sva najbolje Iranu sa novim predsjednikom... .
vec vidim njegov nadimak...ATOMSKI HASSAN...
@baorja Lagano pakuj kofere i pravac Iran!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nek mu je sa srecom i neka Iran ostane pri svom da ne da Americi da se mjesa u njihovu drzavu.
kako vjetar duva tako se i Bosanci(svi) savijaju(naguzivaju)
Evo još malo "prisnih veza", Ahmedinedžad se sreo sa Jevrejima u Njujorku... http://www.youtube.com/watch?v=q8cgBf4DiZ8
Evo još malo "bliskih veza sa američkim Jevrejima", na ovom linku naći ćete slike sa Jevrejima Njujorka... http://rense.com/general83/ahme.htm
U članku od 03.10.2009.godine, ugledni novinski list "The Telegraph objavio je članak pod naslovom "Mahmoud Ahmadinejad revealed to have Jewish past" (Mahmud Ahmedinedžad je otkrio da ima Jevrejsku prošlost), drugim riječima da vodi porijeklo od Jevreja, a ako je sudeći po izgledu, ne laže garant. (http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/iran/6256173/Mahmoud-Ahmadinejad-revealed-to-have-Jewish-past.html)
Meni je Ahmadinejad baš bio onako kul,šteta je da odlazi .Kakav je to režim kad ne možeš imati više od dva mandata ?
Nadam se da ce Iranci sada biti jos jaci u nuklearnom programu i da ce napokon stati u kraj Izraelu i Americi
Čestitam Irancima na uspješnim izborima i na velikoj izlaznosti koja stoji kao potvrda narodne podrške trenutnom ustavnom uređenju Irana. Kada je zadnji put neka zapadna država zabilježila iz lažnost od 72,7% Svaka im čast na svijesti.
Baš mene boli ona stvar ko im je predsjednik, šta mi imamo sa njima?
jel bakir izmetbegovic odmah potrcao da se izljubi sa tim novim predsjednikom a amerika sve prati i biljezi pa kad nam ga lagano suknu ......bice krivi ameri, krivia engleska...kriva evropa....hehehe....nikad pameti kod bosnja.
znam par iranaca i kako oni kažu prvo je bog,pa onda neki duhovni vođa,a predsjednika ko jebe
George Clooney undercover!
Buuuu...hoćemo ženu za predsjednicu Irana!
Ako Turska oslabi, neka Iran ojaca
jedan je ahmadinejad !
dvojica su. Ahmed i Nedžad :)