Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glavni grad srbije Hagg
@Nistaodnavedenog posle Cikaga najveci srpski grad je Hag
I Sadam Husein se sam objesio. A Gadafi premlatio i mucio sam sebe i na kraju se ubio. Kastro je neuspjesno pokusavao da se ubije stotinjak puta. Ce Gevara se ubio u Boliviji. Arafat se otrovao. Asad u zadnje vrijeme pokazuje neke samoubilacke tendencije. Samo Amerikanci sjede skrstenih ruku i nista ne poduzimaju u vezi tih nesrecnih slucajeva.
Jedina pametna koju si ikada napisao otkako postojis na klixu predstavljajuci se kao Srbin, s tim da je izuzetak ogromna razlika izmedju tih navedenih u tvom postu i Slobe Milosevica. Slobo je bio ratni zlocinac, zagovaratelj velike Srbije, mrzitelj svega nesrpskog i fasista.
Sloba je za sadama mirovnjak..sta je sadam direktno naredio klanja kurda...milosevic je civilizacija za huseina
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
recite mi nesto sto ne znam....s tim da ja mislim da je neko njega ubio..
cuj 'neko mu dostavljao lijekove u celiju' jao zatvora nezna se ni ko sta salje... Bog sami zna , ali pretostavljam da on zivi u Rusiji negdje i da je ovo sve anti Bosnjacka politika, mislim na njegovu smrt... Historija ce pamtiti, mi Bosnjaci cemo se pobrinuti za to, ko ste vi Cetnici i vi Ustase i sta ste sve radili... Bolesni ste i treba te se lijeciti a prvi korak je priznati i prihvatiti istinu a to i dan danas ne rade ni Srbi ni Hrvati vec i dalje okupiraju BiH i provode genocid
SRETAN VAM DAN MLADOSTI. https://youtu.be/1cNDLPgyN4A
Ko kaze da mozda i nije u rusiji...sve je to mutno...
jebomupasmater
PA ne bih baš rekao da se ubio nego da je ubijen, na način kako je Ivica Rajic organizovao pogubljenje bezbjednjaka koji su istrazivali zločin u Stupnom Dolu . Upravo je izbio u Hrvatskoj STRAŠAN SKANDAL u vezi zločinačke udruge HDZ ! http://www.camo.ch/ko_su_ubojice.htm
Kasno skont'o da se moRe posrat na svoj yebeni život ... S e r o nj a ... ! ! !
Kasno skont'o da se moRe posrat na svoj yebeni život ... S e r o nj a ... ! ! !
Cijeli zivot im se kroji samo na lazima.
Psihicki bolesnik
https://youtu.be/IUBEv5UynxA?t=436 Milošević na Gazimestanu pred 2 000 000 ljudi Gospodin, kome do danas nema ravnog
Jos da ti matera i caca znaju kakav si okot ispao nakon njihovog sexa ubili bi te.
Ko su ove napaljene babe, obožavateljice?
valjda sa proslave godisnjice mature....ko ce ga znati.....
Mojne tako o Miloševiću, ipak je taj čovjek nekome heroj