Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeino sto nas smiruje je da mi iskreno vjerujemo u pravu pravdu, Boziju koju sigurno necete ni vi ni vasi predhodnici zaobici. Dugo sam se pitao kako vi uposte mozete da spavate ali sam shvatio da vi to odlicno mozete jer to nemoze samo ko savjesti ima a vi je ocito NEMATE.
Sto je jos veca sramota, nagradjujete ih ulazkom u vasu EU zajednicu koja je najodgovornija za taj pokolj. Oduzeli ste jednom narodu osnovno ljudsko pravo, pravo na odbranu i sad ste kao zadovoljili pravdu a one glavne kreatore zlocina ste nagradili debelim penzijama i mirovinom. Najgore od svega je da to znate bolje od nas zrtava.
Dragi nas BrusLee Hapsenje Mladica je historiska sramota medjunarodne ne-pravde. Imali ste vi sansu da ga uhapsite prije pkolja i zlocina koje je on napravio. Svi mi znamo da vam tada nije odgovaralo jer ste imali u rukama placenog ubicu kojeg niste morali ni placati jer je to radio iz svojih bolesnih razloga. MIslim da ta medjunarodna ne-pravda i danas nema bolje namjere i da i danas imate na vasoj prljavoj listi jos ovakvih Mladica kao sto ste imali i u istoriji unazad 200 godina kolknijalizma i uzurpiranja zemalja koji su u vasem bolesnom interesu. Kaznicete jednog Bolesnika i pokriti prave zlocince koje ste vasom medjunarodnom pravdom proglasili nevinim.