Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Civilni rat na pomolu ako vec i nije poceo
Blek lajfs metter
Sve dzabalezarosi
Georg Floyd je paradigma Afroamericanaca u pravom smislu.Covjek koji je bio krminalac i narkoman je pretvoren u mucenika,sto nema veze sa vezom.Afroamerikanci treba da se upitaju kolika je krivica u njima samim za inferiorni polozaj u kojem se nalaze.To je isto kada narkoman kaze"za moje drogiranje su svi ostali krivi osim mene"
Neredi su ograničeni na uža gradska područja gdje ne živi veliki broj populacije. Nego zanima me kako se korona ne širi u demostracijama ? Ispali se suzavac svi kišu kašlju suze bale sline jedni po drugima i ništa ? Kako u Beogradu nije bilo 5 - 10 - 15.000 zaraženih ?
Ameri nece nikada ispuniti uslove da udju u EU
Ne znam kako pljacka i paljevina pomazu rasnoj jednakosti, al hajde nek im bude.
Samo potvrđuje sve za šta ih se proziva, al eto razumijem kad nešto dokurči da nemaš granicu
Cekamo savjete srbijanaca sto i kako dalje. Savjetnici svjetskih politicara i mudre glave kad se probude ,zapljusnit ce nas sa komentarima učenim o svietskoj politici. Bosnjaci pak će dieliti savjete sakom i kapom njemackoj ekonomiji,