Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crveni fašisti!
Ubij zakolji da peder ne postoji!!
S jedne strane mrak, a s druge NO PASARAN!!!
"Očekuje se da će se tokom sastanka desničarska partija AfD predstaviti kao otvoreno antiislamska, preneo je BBC. AfD želi da zabrani burke i minarete u Nemačkoj." A Bošnje navijaju za njih jer se bore protiv levičara i gey populacije. E stvarno ste nevjerovatni :)
Možete rame uz rame s Dodikom koji navija za onog iz Austrije zato što je i on protiv muslimana i islamizacije u Evropi. A koju, usput veliča naciste koji su mnogo ubijali Srbe u WWII.
@Gurabbija Kakve veze Hrvatska i Srbija imaju s desničarima u Njemačkoj i vašoj podršci borcima protiv ljevičara i gej populacija?
Zbog ove ljevičarske bagre Europa je danas u qrcu ! Zapadnoj Europi,Njemačkoj i Skandinaviji trebaju lideri poput Putina i Erdogana.
@oktobar7 Nekog poput Adolfa nipošto ne zagovaram ! Ali zagovaram lidera koji svoj narod i državu voli iz dubine duše i koji će sve učiniti za svoj narod i državu a ne ove ljevičarske pichoke bez imalo patriotizma i kojima je materijalizam i konzumerizam smisao života.
Eno na prvoj slici i Zeljinih navijaca sa zastavom dugine boje... :)