Objavljen video koji to dokazuje
0
Hana Gadafi je ipak živa!
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko ne može više lagati od američko-izraelske alijanse koja koristeći medije neprestano proizvodi vještačke ratove kako bi mogla crpiti tuđa bogastva jer je svoju zatupljenu mladež naučila da žive na \'visokoj nozi\' iako ekonomski to ne mogu podnijeti. Više od 50 god oni zajedno izmišljaju razne teroriste i odmah svoje trupe šalju da \'pomognu\' Planeti da se zaštiti od njih. U tom pomaganju na hiljade nevinih gine i umire iz dana u dan više od 50 god. Filthiest Lying Bastard Hypocrites In Human History.
I GADAFI NOSI BORDO BOJE!!!
Ovo je stara vijes moronit!!!!
namjesteno sve...
Gadafi nije bivsi Libijski vodza Gadafije je jos vodza LIBIJSKOG NARODA a VI STAKORI ODJEBAUS
cuj bivsi libijska vodja
gu zil iko ovu hanu?????
Ma kakav Gadafi ovo je presmijesno Ovo izgleda kao losa reklama Onaj lik sto ko bajagi suta loptu... ccc
nedavno ste objavili da je silo..vao i maltretirao clanice zenske garde a sad kazete da je samo njima vjerovao
da to nije ova Hana: http://www.youtube.com/watch?v=ugireeCoYyU
Kontrola uma!
Ovaj je najaci lik sto loptu promasi,,a da ga vidi Džekooo..momak je inace bio clan Reala i protjeran je cim je dosao C.R. vidi mu se po obrvama da ima talenta..
Jeste ba, samo u mladjim danima, 80te...
@JA pusti ih neka vjeruju da jest :D
ovo nije gadafi...