Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ono što si naučio u familiji, zadrži u familiji.
@ tobi & cro - dBd vam djeca išla u školu u Gazi, stoko fašistička.
Hamas je nastao na ratu, i kao takav, od rata i živi. Zato mu sukob i jest u interesu. Ne može jedna radikalna organizacija opstati ako u narodu ne postoji povod za radikalizam.
Svaki put isto. Udare, ispale rakete, i onda kad ovi uzvrate, cvile. Ne znam kakav su odgovor očekivali poslije onog napada na đački bus od prije neki dan.
nema sta pokazao si zavidan nivo geostrateskog i politickog znanja zajedno sa svojom inteligencijom :)
Israelu nije lahko sa ovim bradonjama koji izgledaju kao prosjecni srbijanci hamas su djubrad prve klase inace
Go Go Židovi!!! :)
Majku im Zionisticku !! Kako se niko ne suprostavi ovome ,gdje je sad Amerika ,UN ,Nato?!?! Izrael treba ukinuti!! To su Radikalni jevreji! Ovi pravi jevreji nevole izraelce ,vidio sam snimak jednog rabina ,koji drzi zastavu izraela prekrizen crvenom bojom ! Postujem prave izraelce koji su uvijek zivjeli medju palestincima ,arapima! Ali ove zioniste NO WAY! Istrijebit ih treba!