Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S Hamasom nema pregovora,a cim su im Ameri dali zeleno svjetlo znaci da ce ih satrat',a svako podrucje s kojeg se ispaljuje bilo sta je legitimni vojni cilj bez obzira ko se i sta na njemu nalazi,i pravilo je ,nepisano, da zrtvuju civile da bi kao pokazali kako se puca po istim,al to ne prolazi vise,a zna se da s Hamasom nema pregovora,ko je imalo upucen ,zna sta je to Hamas .
A jesi li se zapitao zašto Hamas ispaljuje rakete iz civilnih kuća? Kako to da palestina nema vojsku, nema mornaricu, avijaciju? Zašto nema međunarodno priznate granice?
Jebiga, ovako LJUDI rješavaju svoje probleme. Novi zavjet postoji već 2000 godina a živi se stari zavjet..
Evo kako "nedužni civili" traže primirje http://www.youtube.com/watch?v=Q0UyQV4MSpk
Ma da, gdje bi "nedužni civili" prizivali na napade i progon izraelaca Izraelaca. :D
ha-ha-ha-hamas ne bih vam ja dao ni minutu prekida ,jer ste trazili rat.. zabranio bih izraelu da koriste rakete i da nam zagadjuju zrak i naredio bih im da samo maljom mlate ovu glupavu stoku
paliiiii ░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄ ▂▄▅█████████▅▄▃▂ ☻/︻╦╤─ ... /> Il███████████████████]. /▌ ◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. /
Kakva samo dvoličnost.... Prekid vatre da bi se NASTRADALI prebacili u bolnicu... Pa koga zavaravate, da je nekome stalo do jadnih ljudi, ne bi ni bili nastradali na prvom mjestu. FUJ. ČITAV SVIJET FUJ.
izvini...ali gdje tu ti vidis ljude?
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░█████░░░░░░░░░███████████████████░░ ░░█████░░░░░░░░░███████████████████░░ ░░█████░░░░░░░░░███████████████████░░ ░░█████░░░░░░░░░█████░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░█████░░░░░░░░░█████░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░█████░░░░░░░░░█████░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░█████░░░░░░░░░█████░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░█████░░░░░░░░░█████░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░█████████████████████████████████░░ ░░█████████████████████████████████░░ ░░█████████████████████████████████░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░█████░░░░░░░░░█████░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░█████░░░░░░░░░█████░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░█████░░░░░░░░░█████░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░█████░░░░░░░░░█████░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░█████░░░░░░░░░█████░░ ░░███████████████████░░░░░░░░░█████░░ ░░███████████████████░░░░░░░░░█████░░ ░░███████████████████░░░░░░░░░█████░░
a kad vam je neki dan izrael nudio veliko primjerje vi ste ga odbili ccc
smardu zatucani,pa veci si ti ustasa od mene,po cemu sam ja to ustasa? i gdje ja to velicam izrael? samo govorim da je i hamas jednako kriv za stradanje neduznog naroda koje hamas zrtvuje.
i takvi kao ti velicaju hitlera i ti mene nazivas ustasom hahahahaha pa imal kraj vasem debilizmu?