Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo vi laprdajte fasisti, i sami znate da zlo nema dug rok trajanja pa nece ni ovo zidovsko. Istina da smo mi muslimani slabi i uspavani, ali kada se probudimo iz dugogodisnjeg sna i kad budemo obradovani nekim novim Salahudinom, tada ce svanuti nasa zora i ponovo cemo biti namjesnici nad zemljom koju nam je Bog na koristenje dao.
samo tuci stoku islamsku..................nece biti mira ne Svijetu dok se islamsksa stoka ne zatvori u stale gdje i pripadaju
@Mile,karino jedna ustaška što se kriješ iza srpskog imena kad laješ ko pseto,bezmudi papčino?
MI SRBI SMO BAS LUD NAROD, SVI U MOZAK *EBATI!
izrael unistava teroriste i tako ce nastaviti .jasno svima
Ja volim da mi tata yebe seku, to je kod nas srba obicaj :D
Ovaj lazni akademik iznad mene je samo moja kurrva, ne obazirite se puno na njega. Dakle bo baljijskoj logici, ubiti Jevreja i Srbina je OK, ali islamskog teroristu je fasizam :) Kako su Jevrjeji jako skolovani i inteligentni kolektivno, shvatili su da ne vrijedi pokusavati objasnit stoci poganoj koliko pogresno razmisljaju, pa su ih, jelte, kao sto i treba, porokali. Laprdajte vi koliko hocete, al\' evo vam paket leseva :) Ucit od Izraela, kazem vam ja.
akademice lojavce, popusis ga ocu svom lojavom usmrdjelom ,picko balijska!!!!
VIDIMO FAŠISTIČKO-GENOCIDNE SRBE KAKO PODRŽAVAJU SVOJE KOLEGE FAŠISTE - IZRAEL. DAVNO VAS JE TREBO HITLER POROKAT, MAJKU LI VAM J.E.B.E.M-- U Š.U.P.A.K!!! TAKOZVANI SRBI = FAŠISTI!!!
Pogledajte samo sa kakvim zivotinjama mi zivimo. Zeliti da ginu neduzni to samo mogu srbi, jer je to u njihovim genima kako je to i istorija pokazala. Veoma je interesantno kako sami ne primjete da su bolesni, pa ne posjete nekog psihologa. P.S.: Smijes ovako pricati jer si anonoman. Smijes li to reci u javnosti picko jedna...
Mislim da se Hammas vise ni zasta ne pita! Rano, rano, rano je za tugu, za srecu kasno jeee...
@AKADEMIK @killer Vas dvojica ste bolesnici! Idite lijecite se!
mislis Srebrenijada :D
Eh Izraele , Izraele, pa zar još nisi naučio. S Islamskim fundamentalistima nesmije biti prekida vatre, oni neće prekinut svoje invazivne akcije za islamsko pokoravanje svijeta. Islamistički militanti traže primirje jedino kad su na rubu poraza, bez municije, bez vodstva i ideje. Pa tako i ovi. Sad su izgubili oko 500 ljudi, žrtvovali još toliko civila za svoje ciljeve i došlo im je vrijeme da traže primirje i puste novinare koji će slikati mrtvu, unakaženu djecu za čiju su smrt upravo oni odgovorni. Naprijed Izraele, osveti se šljamu Islamističkom za sve što su napravili.
pa jest zato je VOZUCA TRESKAVICA VLASIC GRABEZ DONJI VAKUF bile jako jako vruce za kmetove poput AKADEMIKA ili ovog kmeta mileta!!! haj zivili i ne zaboravite da je TRAKTORIJADA skoro bila i da 5OO GODINA NIJE MALO!