Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamijeni ti jedan dan pa vidi kakav je.
grebes vase komentare! Vidi urednosti u proizvodnom pogonu a ne kao kod nas, kad jednom vidis vise od istih ne kupujes! Njemacka je sila svjetska! Aferim Njemcima!
svaka čast, samo je suvišan post uopšte. već nekoliko godina je halal meso u prodaji u njemačkoj
Svaka cast muslimanima Njemacke na organiziranosti i ustrajnosti da im se omoguci kupovina halal dozvoljenih proizvoda...
Što ti je Njemačka disciplina i urednost...
Svaka cast Njemackoj.!
sta ti je milorade, turci su ti hebavali 500 godina sluge babe...sm-rdis breeeee na slaninu beli luk breeeeeeee pravoj tamburi mozes samo ime spomenu i to je sve.......breeeee
Prijedor: Ub.io se ručnom bo.mbom Drago (Stojaka) Panić (65) iz Jelićke kod Prijedora ubio se aktivirajući ručnu bo.mbu M75, rečeno je Srni u policiji. srbi su teroristi.!
Prije samo pola stoljeća je više postača bilo na Balkanu, a sada očito više u Njemačkoj. Ne zove se ovaj tek onako Osman.
http://english.aljazeera.net/indepth/inpictures/2011/08/2011826551885298.html
Jao što sam poželjela dobrog halal mesa.
kakav je to post? ljudi samo zamijene dan za noc..
Je li neko citao knjigu: Kako se stvarao Breivik? \"Samo tako, sirimo se polahko ali sigurno, za par desetljeca bicemo vecinski narod evrope i uvesti prave vrjednosti zivota na ove prostore, cudi me kako ovi iz genocidne tvorevine to ne kontaju, nego se samo nesto koprcaju.\"
Svaka čast Njemcima
TAMBURA PROTAMBURAJ GA MALO. TURCI SU TAMBURALI TAMBURINU MAMU PA JE NASTALO HALAL KOPILE ZVANO TAMBURA