Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najzad rat bez proljevanja krvi
Podrzavam.... dosta je vise matretiranja vlasti i izivljavanja banaka na postenim radnicima i ljudima koji vole ovu planetu i miri na njoj!!!
butthurt
sada ce uz pomoc vjernih havera politicara sirotinji uvesti jos vise kamatne stope i nove povlastice za najbogatije.
BALYANDERSKI SOY CEKA NEKU OKUPACIJU,PA DA STANE UZ OKUPATORA. NECE SE ONI PRIVESTI NA STRANU VIKILIKSA..NEMAJU ONI TO U SEBI,NAVIKLI DA LIZE ARMC SVAKOJ SILI NA SVETU!
e ako je ovo reklama za Visu i Mastercarad onda sam ja Leonardo da Vinci
HAHAHAHA mozda mastercard i visa hoce malo da zarade para naguzove hahahahha kakva ubleha, a vi glupani vjerujte da je ovo kao neki pokret otpora haha glupani jedni
Sve je ovo ubleha velika
sto sad ne brises postove, malo se prep\'o , ha ?
Svako ko hoce da pomogne u ovom Cyber ra.tu neka ide na ovaj sajt... http://pastehtml.com/view/1c8i33u.html i sledi vrlo jednostavne upute To je grupa anonOps deo Anonymousa ajde bal.ijanderi i vi u napad ajmo svi skupa da rusimo ovaj zl.obni odvr.atni pok.vareni svet kojeg amerika the evil one zove pravednim! Za one sto ne znaju engleski : Instalirajte MS NET Framework 3.5 ili 4.0 instalirajte HIVEMIND Startujte LOIC.EXE Server: loic.AnonOps.net Kanal: #loic Izaberite: \"hivemind mode\" Sedite i uzivajte u šovu! Admine prestani mi bristai postove nemoj da ti preusmerim malo prometa na ovaj sajt!
www.wikileaks.ba lol
Baš sam otišao na ThePirateBay i dosta krekovanih programa je by anonymous!
BROJNIM novim domenama WikiLeaksa od prekjučer je pridružena i srpska, javlja RTS. Stranica wikileaks.org.rs registrirana je u Topoli. Vlasnik tvrtke Ivanel.net d.o.o. iz Topole Ivan Lekić u izjavi za RTS kazao je da je registrirao i postavio sadržaj WikiLeaksa na svoj server kao dio politike tvrtke da besplatno objavljuje značajne sadržaje od javnog interesa. Podsjetimo, jučer je objavljeno kako je svoj WikiLeaks dobila i Slovenija, a nekoliko dana ranije i Hrvatska. Ljubljanski tjednik Mladina i revija za računalstvo Monitor na svojoj slovenskoj domeni uspostavili su zrcalo internetskih stranica WikiLeaksa. http://www.index.hr/vijesti/clanak/i-srbija-dobila-svoj-wikileaks/527670.aspx
Ovako pocinje svjetski rat !
grupa hakera koji ne znaju kako se piše anonymous ili grupa novinara koji ne znaju kako se piše anonymous? ipak je relevantnije ovo drugo me\'ščini. pomozimo novinarima sa-x-a da nađu lektora.
Pravda za Asanza!
nema krvi ali je ovaj hladnokrvan ili se samo tako potpisuje :)