Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nažalost, ovi hakeri bi mogli završiti sa metkom u lobanji. u svakom slučaju veoma hrabar potez. čestitam !
svaka cast momci! respect!
ZAUSTAVITI Cifute sto prije!Hoce da izazovu treci svjetskir at!Bude li ga,NJIH ce prvih nestati!NIKO ih na svijetu ne voli ejr znaju da su oni PROBLEM broj 1 na dunjaluku!
LEsinaru nije Izrael prvi priznao BiH,nego Francuska,informisi se malo
@ampak i kalaš su napravili Rusi ali bi mi merak bio da te njime srežem ispucavši cijeli okvir u tebe...
Amapak primi Islam i pokaj se svome Gospodaru. Kafiri jesu nesumnjivo mnogo napredniji u programiranju.Ali to im nece pomoci na Sudnjem danu,kada budemo prozivljeni da bi odgovorali za svoja dijela.A smrt se blizi,tik tak tik tak tik tak..... Koristit ce samo dobra dijela koja smo kao vjernici uradili.Mnogobosci i nevjernici ce zasigurno dozivjeti patnju nesnosnu i onda im svo bogastvo svijeta,ni Kimberly dijamanti,ni sva napredna tehnologija nece biti od pomoci.
@ampak koriste najstariji srpski akerski alat na svetu koji je razvila aker grupa akeri s moravu
Svaka im cast, a ko im je kriv kad zaposljavaju likove koji ne znaju svoj posao. Ja bi sve te hakere skupio da mi oni naprave sistem kroz koji ni oni ne mogu uci, tad si donekle siguran...
vidis da ima i precih stvari :D
dabogda oborili facebook za sva vremena
nevjerujem ja ovome nista, da su oborili spadalo bi u drzavnu tajnu,. a nebi bilo svakom dostupno.. hmmm hmmm hmmmm
Ovakve stvari (nebitne) oni namjerno dopuste da bi imali povoda za buduce akcije i planove, steta sto se ne moze preko interneta malo rigoroznije dijelovati nego samo sabotirat obicnu net stranicu na par sati..
pa ko ovdje prica o arapima :cc \"Idi u kafanu popi koju pivu, da svoju neprispjelost zaboravis \" kako si samo glup.
sad ima da im kao odgovor potope par brodova
Sta vam je ba koji 5.novembar...anonimci su rekli da im facebook nije cilj i da nemaju namjeru da ga napadaju,to su neki fakeri sto su im ime uzeli.
http://bit.ly/vHtcgt
MAŠALA,-