Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo jos jednog eksperta. Ivica Puljic covjek koji je dopisnik iz UN-a i koji fakat uvijek daje provjerene info fino kaze da je to uobicajena praksa i nista strasno. Vise mi je puna kapa polu-informacija i lupetanja gluposti.
Sta se tu ima glasat za presudjeno djelo
Prdež iz Goražda, bitan kao mraz u podne!
Bosnjaci su sami sebi najveci neprijatelji!
Ko god igra na kvarno i koristi, politizuje, vaga, muku i zrtve sopstvenog naroda, naebo je kad tad i tacno je da je sam sebi neprijatelj. A to ce se kad tad ispostaviti. Ne valja vam pos'o Boga mi.
Samo sklonite Ramu sa scene dok nije sve uhakao. Ako iko dovede Bošnjake u probleme to je budala Isak.
Halo Somun, viri ti ćevap🤣
Na šta ii ti spade, moj Hajrudine!
Bošnjaci vazda u defanzivi, de dozovite se pameti
A koji si ti, pa pozivaš Bošnjake da se dozovu pameti?
Iran je prvi pomogao Bosni u ratu jer je htio tu instalirati svoje poimanje islama kroz borce koje je slao preko Hrvatke, danas su vidjeli da to nije urodilo plodom pa se okrecu protiv tradicionalnog vjerovanja bosanskih muslimana.
To je čista Vehabijska propaganda! Oni uopće nisu slali ljude , već oružje! Zapad je slao vehabi-ratnike preko Hrvatske. Zbog njih su uglavnom i osuđivani oficiri Armije BiH po komandnoj odgovornisti... Irancima svaka čast!
Iran je islamska drzave gdje su Siti na vlasti a u Bosni su Suniti, to vam valjda sve govori
Neka se odgodi da se svijet bolje upozna sa zvjerstvima jednog naroda. Iako imaju presude za genocid neka i Rezolucije da se spominje.
A Bisera se gotivi sa Irancima,...pih
Najbolje da nas svi lijepo ostave na miru i nek idu u finu pm.
Rezolucija o genocidu u Srebrenici ide u korist Palestine, Iran kao najveci zastitnik Palestinaca nema interesa u negiranju genocida nad Bosnjacima, vecinski muslimanima, u Evropi. To je samo potvrda da je Zapad napravio gresku 90-tih, isto kao sto je sada pravi po pitanju stogodisnjeg konflikta u Palestini
Iran je provjereni prijatelj Bosne. Ne znam kako Hajrudin Somun nije u toku, Ali Informer se javno izvinio zbog pogrešnog prevoda i prenosa govora ambasadora. A i Ambasada Irana u Sarajevu je iznijela svoj jasan stav. Odgađanje Rezolucije je svakako dobro došlo.
Svi na proteste za mir 9.maja. Iran i Izrael nek rjesavaju probleme u svojoj kuci.